GTA 6 Amerikada Gecmeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
GTA 6 
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Londra'ya yaptıkları kısa ziyaret haricinde, GTA serileri her zaman A.B.D.'nin rahatlığı içerisinde yer aldı. Ancak son açıklamalara göre bu durum yakın zamanda değişebilir.[/FONT]

[font=Roboto, Arial, sans-serif]Rockstar North'un sanat yönetmeni Aaron Garbut, TechRadar ile röportajı sırasında, diğer ülkeleri keşfetme tecrübesini yaşamaya [font=Roboto, Arial, sans-serif]istekli olduğunu[/FONT]belirtti ve ekledi: "[font=Roboto, Arial, sans-serif]Bunun anlamı hiçbir zaman dünyayı keşfetmeyeceğiz değil. Keşfetmekten zevk alacağım ve inanılmaz miktarda karaktere sahip pek çok bölge var.[/FONT]"[/FONT]

[font=Roboto, Arial, sans-serif]Garbut, bu cümlesinin ardından [font=Roboto, Arial, sans-serif]neden[/FONT] Grand Theft Auto'nun daha çok Amerika'da geçtiğini de açıkladı. "[font=Roboto, Arial, sans-serif]Oyunu yapan pek çoğumuz Amerika kültürü ve Amerika televizyonun dünyayı kuşattığı dönemde büyüdük. Amerika, eğlenceydi ve bizler filmler, müzik ve televizyon aracılığı ile Amerikan kültürünün büyük birer tüketicisi olmuştuk[/FONT]" diyen Garbut "[font=Roboto, Arial, sans-serif]Amerika'nın kültür ihracatının başarısı sayesinde de Amerika dünyanın geri kalanı için ortak alan olmuş durumda. Herkes bir şekilde burayla bir bağlantı kurabiliyor[/FONT]" cümleleri ile açıklamasına devam etti.[/FONT]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Öyle gözüküyor ki, oyunun yapımcıları artık rahat bölgelerinden çıkmaya hazır. Belki de GTA 6 A.B.D.'nin dışında bir yerde geçebilir. Oyunu yapan kişiler bu kadar istekli iken, kim onları engelleyebilir ki?[/FONT]

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bilader yaşın kaç + gereksiz konular kasmayı bırak.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:

D.Mod sunuz farkındaysanız Adama Yaşın Kaç Derken Senin Bi tavır bıraktığın belli oluyo üyelerle biraz daha kibar geçinmeni tavsiye ederim sebebi ise ilerde mod s.mod flan olursan kullanıcıların sevmesi gerekir Sadece bi tavsiye yalnış anlama ben 22 yaşındayım Ondan dolayı söledim kardeşim.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:

D.Mod sunuz farkındaysanız Adama Yaşın Kaç Derken Senin Bi tavır bıraktığın belli oluyo üyelerle biraz daha kibar geçinmeni tavsiye ederim sebebi ise ilerde mod s.mod flan olursan kullanıcıların sevmesi gerekir Sadece bi tavsiye yalnış anlama ben 22 yaşındayım Ondan dolayı söledim kardeşim.

Yasım 15 ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İzMRLi35™' Alıntı:
Chaky' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:

Yasım 15 ?

İzMRLi35™ Boşver Dostum Takma :)

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
İzMRLi35™' Alıntı:
Chaky' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:

Yasım 15 ?

İzMRLi35™ Boşver Dostum Takma :)

Nabacan Kardeşim Böle İnsanlardan Dolayı Türkiye Gelişemiyo Takma Boşver... ! Biraz Kibar Olması Lazım Diger Modlar Gibi Ama Ben Bilemicem Mod Olabilirmi Yani Neyse Kolay Gelsin Herkese ...      İyi Forumlar...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İzMRLi35™' Alıntı:
Chaky' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:

Yasım 15 ?

kardeim zaten yapımcı GTA 6 çıkmayacagını dememişmiydi ben öle hatırlıyorum

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Beyler yanlış anlama oldu kusura bakmayın banada birisi yaşı küçük dedi sordum Ts'ye çağırdım gelmedi TS'de söyliyecektim ama neyse Yanlış anlaşılma oldu Kusura Bakmayın.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:
Beyler yanlış anlama oldu kusura bakmayın banada birisi yaşı küçük dedi sordum Ts'ye çağırdım gelmedi TS'de söyliyecektim ama neyse Yanlış anlaşılma oldu Kusura Bakmayın.

Ben Ts'yee Geldim Hemde 2 Kere Ama Seni Bulamadım İstersen Geliyim Simdi

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
İzMRLi35™' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:

Ben Ts'yee Geldim Hemde 2 Kere Ama Seni Bulamadım İstersen Geliyim Simdi
Gelde birşey konuşamayız yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...