GTA 6'nın 2024'te Piyasaya Sürülmesinin Hedeflendiği Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
çıkma imaknı olmadıgını araşıtrıdm zaten olası gozukmuyor 2024 daha çok erken en az 2028 gibi duşunuyorum ben açıkcası

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sonunda kadın krkter bakalım çok ümitliyim ben umarım orta segmentli pc kaldırır oyunu

Üye
3 HİZMET YILI
animasyonları ve ince detayları merak etmiyorum değil acaba nasıl bi oyun sunacaklar bize umarım fiyat ve boyut konusundada daha uygun ve minimalize olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gta 6 dan sonra bide RDR3 Cikarsalar cok iyi olur

Üye
3 HİZMET YILI
çıksada tr şartlarında oynayamayız sistem yetse oyunu alcak para yetmez oyunu alcak para yetse sistem alcak para yetmez

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam sözde 2023 de çıkacaktı 2024 de sarktı ve başka oyunda çıkarmıyorlar rocsktar acaba gta 6 üzerinde çok mu çalışıyor yoksa tembellikmi anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
GTA 6 Çıkması 2027 Bulur gibime geliyor ama hayırlısı bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 87032

GTA 6, video oyunları tarihinin en çok beklenen oyunu olabilir ve biz sadece geçen yılki büyük sızıntı nedeniyle var olduğunu bile biliyoruz. Rockstar serinin bir sonraki oyunuyla ilgili hala resmi bir şey göstermedi ve tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağını da açıklamadı. Bununla birlikte, saygın bir kaynaktan gelen yeni bir sızıntı, stüdyonun şu anda GTA 6'nın gelişi için 2024'ün sonunu kalem aldığını iddia ediyor.

Geçmişte GTA ile ilgili bilgileri doğru bir şekilde sızdıran Tez2, serinin forumlarında GTA 6 için potansiyel çıkış penceresini tartıştı. Sızıntı yapan kişi, 2024 tatilini GTA 6 için sürekli değişen, sabit olmayan bir çıkış tarihi olarak tanımlıyor ve hedefin zaten birçok kez ertelendiğini ekliyor. Bunu akılda tutarak, yine de en erken 2025'in ilk çeyreğine itilmesi inanılmaz derecede muhtemel görünüyor.

Insider Gaming, Tez2'nin raporlarını destekleyerek kendi kaynaklarının 2024 tatilini işaret ettiğini, ancak GTA 5 ve Red Dead Redemption 2 programlarının muhtemelen bu tarihin ertelenmesini sağlamaya devam edeceğini belirtti. GTA 6'nın çıkış aralığı için 2025 tatiline daha yakın bir tarih tahmin ediyor. Neden bu kadar geciktiğine gelince, GTA 6'nın PS4 ve Xbox One'da piyasaya sürülmeyeceği bildirildiğinden, sorun yeterli sayıda insanın yeni konsollara sahip olmasını beklemek gibi görünüyor.

Her iki uzman da 2024 tatilinin biraz iddialı olabileceğine inanıyor olsa da Tez2 Rockstar'ın bu yeni hedefe ulaştığından emin olmak için bir acil durum planı olabileceğinden de bahsediyor. Bu plan, oyunun belirli bölümlerinin saklanmasını ve daha sonraki bir tarihte üzerlerine DLC etiketi yapıştırılarak piyasaya sürülmesini içerebilir.

GTA hayranları birkaç gün önce 50 Cent'in bir tür duyuruyla dalga geçiyor gibi görünmesi üzerine nihayet kendilerine somut bir şey gösterileceğini düşündüler. Belli ki birileri tarafından durması söylenen rapçi, sosyal medyada yaptığı GTA'ya dair her türlü izi hızla kaldırdı. Rockstar'ın resmi olarak herhangi bir şeyi onaylamaya hazır olması için hala bir süre geçmesi gerekebilir, ancak 2023'ün sonundan önce bir tür fragmanın çıkması bekleniyor.
GTA herkesin bir kere bile olsa oynaması gereken bir oyun merakla bekliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ciksada oynayalim ama acaba akillarda tek soru ekran karti yetermi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
artık ne onu kaldıra bilecek pc iyi alabiliryoruz nede oyuna verecek parayı :( gün geçtik çe mutsuzlaşıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fragmanlardaki gibi çıkarsa ne kadar erken çıksa o kadar iyi çok iyi oyun görünürde

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çıksada bi baksak merak ediyoruz + olarak edende cok grafik içerik vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...