Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
riske girmek istemıyorsan 7 tl ye amazon prime al 1 ay bedava iptal edıp de kullanabılırsın 1 aylık orada sanırsam 2M cash veriyor ayrıca başka oyunlarda skin falanda veriyor
Ben GTA V te rasgele zengin oldum. Oda şöyle oldu. Rasgele Drift Arabası Modifiye Ederken Yani drift atarken. Yolda bir sürü para kesesi gördüm Bunuda biliyordum Mod Yaptığım için genelde Gta 5 e. üstüne gidince Bana 500.000 Dolar veriyordu. Orda O anda Bekledim araba yerleitirdim baska kımse gelmesin dıye cunkı cok fazlaydı. bir anda para keselerinin içine dalsım ve bilgisayarım 15 dk olmadı20 dakika dondu. herhalde ben aldıkça daha cok verıyordu. Ekran Düzelınce oyuna hakim olabildim ve hiç farketmeden para kesesi bitti sandıgım anca modifiye yerıne gıdınce farkettim Neredeyse Sayamayacağım kadar Dolar vardı Ama levelim hala 28. Fazla online oynamam Genelde onlineye yeni araba gelirse trainerden denemek için girerdim ondada 2015 den beri polisten kaç araba kacır onu yap bunu yap derken kasım ayının 3. gununde 28 level oldum. . (Modları kendim yapıyorum araba modu olsun silah modu olsun Genelde Drift hayranlıgım oldugu için 100+ Drift CFG + Araba Modum Vardır.)