gta para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
online da diyorsan ben dağa bulamadım para hilesi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben cheat engine ile yapıyorum, şu an hiçbir hesabım banlanmadı. Tavsiye edebilirim, MOD menüleri denedim, çoğu ban yedi.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
para hilesinde ban riski ne kadar sizce?

Üye
6 HİZMET YILI
cheat engine for money . there are many tricks on the internet, but can we increase the level too?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bro search on youtube there's a Iot of cheats there

Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
cheat engine ile level ve para hilesi yapabilirsin ban riski yoktur eskiden satıyordum hatta

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mod menu ile para basabilirsin onun dışında en hızlı heist yaparak para kasarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
riske girmek istemıyorsan 7 tl ye amazon prime al 1 ay bedava iptal edıp de kullanabılırsın 1 aylık orada sanırsam 2M cash veriyor ayrıca başka oyunlarda skin falanda veriyor

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben GTA V te rasgele zengin oldum. Oda şöyle oldu. Rasgele Drift Arabası Modifiye Ederken Yani drift atarken. Yolda bir sürü para kesesi gördüm Bunuda biliyordum Mod Yaptığım için genelde Gta 5 e. üstüne gidince Bana 500.000 Dolar veriyordu. Orda O anda Bekledim araba yerleitirdim baska kımse gelmesin dıye cunkı cok fazlaydı. bir anda para keselerinin içine dalsım ve bilgisayarım 15 dk olmadı20 dakika dondu. herhalde ben aldıkça daha cok verıyordu. Ekran Düzelınce oyuna hakim olabildim ve hiç farketmeden para kesesi bitti sandıgım anca modifiye yerıne gıdınce farkettim Neredeyse Sayamayacağım kadar Dolar vardı Ama levelim hala 28. Fazla online oynamam Genelde onlineye yeni araba gelirse trainerden denemek için girerdim ondada 2015 den beri polisten kaç araba kacır onu yap bunu yap derken kasım ayının 3. gununde 28 level oldum. :D . (Modları kendim yapıyorum araba modu olsun silah modu olsun Genelde Drift hayranlıgım oldugu için 100+ Drift CFG + Araba Modum Vardır.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...