Her modda calisan bir tane hile olmuyormu cok baktim ama yokmta hilesi bulamazsın cünkü oyun eski olduğundan fazla hilesini yapan yok farklı farklı modlar var zaten örneğ: freeroam DD Dayz hangi birinin hilesini yapıcaklarki.
gel girelim beraber mtayaHer modda calisan bir tane hile olmuyormu cok baktim ama yok![]()
Bilgisayar basinda degilim malesefgel girelim beraber mtaya
Bende bir umut sitedeki hileyle ilgilenen arkadaslar varsa bakabilirmi diye actim yaparlarsa cok hos olur.Samp hilesi var Mod Overlight S0beit bak bulursun zaten fakat çoğu server'de artık d3d9.dll koruması var direk algılıyor servere' dahi sokmuyor varsa biri bypass yapacak çok iyi olur
Ben eskiden oynarken S0beit vardı duruyorsa bi bak derim![]()
Bende bir umut sitedeki hileyle ilgilenen arkadaslar varsa bakabilirmi diye actim yaparlarsa cok hos olur.
ıste bı dll ama koskoca battleye den daha güzel bi anticheat bence her programı hıle sanıyor memory hackers loaderını acıyorum onu bıle hıle olarak algılıyor yanı loaderı detect edıyor 1 kere algıladımı fakat gene hile yapılıyor ama 200 300 kısı kulandımı max 1 hafta ıcınde fıx yıor battleye gibi unkowon çetde battleye yi geçen var ama o dll yi bypass edebılen yokbattle eye korumasını geçen ekip d3d9.dll ve SAMPcac gibi popüler hile korumalarının içinden geçer diye tahmin ediyorum![]()
ıste bı dll ama koskoca battleye den daha güzel bi anticheat bence her programı hıle sanıyor memory hackers loaderını acıyorum onu bıle hıle olarak algılıyor yanı loaderı detect edıyor 1 kere algıladımı fakat gene hile yapılıyor ama 200 300 kısı kulandımı max 1 hafta ıcınde fıx yıor battleye gibi unkowon çetde battleye yi geçen var ama o dll yi bypass edebılen yok