Gta Samp Ve Mta Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
biliyorum fazla oynayan kalmadı ama küçükte olsa mta veya samp hilesi yaparmısınız

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende aradım mta hilesi ama yapan yok ve int bulamadıım umarım biri ypar

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mta hilesi bulamazsın cünkü oyun eski olduğundan fazla hilesini yapan yok farklı farklı modlar var zaten örneğ: freeroam DD Dayz hangi birinin hilesini yapıcaklarki.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Samp hilesi var Mod Overlight S0beit bak bulursun zaten fakat çoğu server'de artık d3d9.dll koruması var direk algılıyor servere' dahi sokmuyor varsa biri bypass yapacak çok iyi olur

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Samp hilesi var Mod Overlight S0beit bak bulursun zaten fakat çoğu server'de artık d3d9.dll koruması var direk algılıyor servere' dahi sokmuyor varsa biri bypass yapacak çok iyi olur
Bende bir umut sitedeki hileyle ilgilenen arkadaslar varsa bakabilirmi diye actim yaparlarsa cok hos olur.

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gta SA'a yüklediğin hile modlarını SAMP sunucularında kullanabiliyorsun fakat sunucular bunlar için önlemlerini uzun süredir alıyorlar. Yine denk gelebilirsin koruma olmayanlara ama biraz zor.
Mta'ya gelicek olursak nasıl çalıştığını bilmediğim bir AC'leri mevcut. Zaman zaman ufak tefek hileler geliyor ama çok küçük bir güncelleme ile tamamen çöp oluyor o hilelerde. O yüzden insanlar Mta'ya hile yapmayı bıraktı, bulsan bile güvenme derim virüs olma ihtimali çok fazladır benim görüşümde.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
2015 sen beri oynuyorum hatta geçen girmiştim öylesine ama artık sarmıyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
battle eye korumasını geçen ekip d3d9.dll ve SAMPcac gibi popüler hile korumalarının içinden geçer diye tahmin ediyorum :D
ıste bı dll ama koskoca battleye den daha güzel bi anticheat bence her programı hıle sanıyor memory hackers loaderını acıyorum onu bıle hıle olarak algılıyor yanı loaderı detect edıyor 1 kere algıladımı fakat gene hile yapılıyor ama 200 300 kısı kulandımı max 1 hafta ıcınde fıx yıor battleye gibi unkowon çetde battleye yi geçen var ama o dll yi bypass edebılen yok

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ıste bı dll ama koskoca battleye den daha güzel bi anticheat bence her programı hıle sanıyor memory hackers loaderını acıyorum onu bıle hıle olarak algılıyor yanı loaderı detect edıyor 1 kere algıladımı fakat gene hile yapılıyor ama 200 300 kısı kulandımı max 1 hafta ıcınde fıx yıor battleye gibi unkowon çetde battleye yi geçen var ama o dll yi bypass edebılen yok

vardır var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...