Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gta v indiriceğim fivem oynuyacagım sistemim kaldırırmı
Ryzen 5 2400g dahili vega 11 apuya sahip ve gayet yeterli. Gta 5 i kaldırıyor ekran kartına ihtiyaç duymadan. fivem konusunda da çok sorun yaşamazsınız velhasılı ekstra map eklenmiş, uhd texture olan serverlerda bir kısım zorlayabilir. Bu tip serverlerde de server sahibi seçim tanıyacağından bu tarz eklentileri seçim yaparak indirirsiniz dolayısı ile ekstra bir yük durumu olmaz diye düşünüyorum.
kaldırır dostum bende amd athlon(tm) x4 860k quad core processor var 8gb ram ile oynuyordum en düşük ayarlara aldığımda çok rahat olmasada kaldırıyordu
Dostum Fivem platformunda çok fazla vakit geçirdim bu süreçte beraber rol yaptığım apu sistem kullanan arkadaşlarım yer aldı ve zaman zaman problemler yaşadılar yani iyi kötü düşük ayarlarda 30 fps civarı oynarsın fakat mümkünse ekran kartı almanı tavsiye ederim.
Kaldırır ancak çok akıcı oynatmaz düşük ayarlarda tahminimce 70 80fps alırsın. Ramın gayet yüksek ancak 3200Mhz değilse ramın 3200Mhzye geçmeni öneririm ayrıca çift slot ram kullanıyorsundur umarım apu sistemlerde tek slot yani 1x16gb-1x8gb değilde 2x8gb kullanman lazım en iyi performans için.