Gta V Online Kiddons mod menu "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)" hatası

Üye
Ödüller
2
Epic games'den indirimde GTA V aldım. Kiddions menu ile para ve level basacaktım fakat bu hatayı alıyorum "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Güvenlik duvarı kapalı çözümünü bilen var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
8
♕ 𝓚 𝓐 𝓓 𝓲 𝓡 ♕#9422 discord yardımcı olmak isterim brom

Onaylı Üye
Ödüller
2
Epic games'den indirimde GTA V aldım. Kiddions menu ile para ve level basacaktım fakat bu hatayı alıyorum "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Güvenlik duvarı kapalı çözümünü bilen var mı?
kiddons menu online da para ve level veriyor mu banlanıyor diye biliyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
bendede bu hata var cheat engineden para hilesi hala çalışıyorsa onu yap o banlatmıyordu mekanikle yapılan

Sikko
Efsane Üye
Ödüller
7
yeni sürümü çıktı kendi sitesinden indirebilirsin

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.