Üye
Epic games'den indirimde GTA V aldım. Kiddions menu ile para ve level basacaktım fakat bu hatayı alıyorum "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Güvenlik duvarı kapalı çözümünü bilen var mı?
kiddons menu online da para ve level veriyor mu banlanıyor diye biliyorum benEpic games'den indirimde GTA V aldım. Kiddions menu ile para ve level basacaktım fakat bu hatayı alıyorum "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Güvenlik duvarı kapalı çözümünü bilen var mı?
bendede bu hata var cheat engineden para hilesi hala çalışıyorsa onu yap o banlatmıyordu mekanikle yapılanEpic games'den indirimde GTA V aldım. Kiddions menu ile para ve level basacaktım fakat bu hatayı alıyorum "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Güvenlik duvarı kapalı çözümünü bilen var mı?
Linkini atabilir misin?yeni sürümü çıktı kendi sitesinden indirebilirsin
i have noI bought GTA V on sale from Epic games. I was going to print money and level with the Kiddions menu, but I get this error "0.9.5 Unable to find required GTA 5" offsets (13)". Does anyone know about the firewall off solution?
kiddionsmodmenu comLinkini atabilir misin?