TOLGA
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar Birşey satın alırken Purchase failed hatası(sorry you may not purchase a vehicle at this time)alıp duruyorum acaba kullandığım hack yüzünden hesap berbat mı oldu çözümü var mı?
Hocam Esc bas Online gel find new session yap yeni bir sunucuya girMerhaba arkadaşlar Birşey satın alırken Purchase failed hatası(sorry you may not purchase a vehicle at this time)alıp duruyorum acaba kullandığım hack yüzünden hesap berbat mı oldu çözümü var mı?
Hocam Esc bas Online gel find new session yap yeni bir sunucuya girMerhaba arkadaşlar Birşey satın alırken Purchase failed hatası(sorry you may not purchase a vehicle at this time)alıp duruyorum acaba kullandığım hack yüzünden hesap berbat mı oldu çözümü var mı?
Emin misin yaptım düzelmedi de bi pcyi redetleyim çok saçma ya .Hocam Esc bas Online gel find new session yap yeni bir sunucuya gir
Epic Games bedavaya verdiğinden beri bu şekilde hata alıyorum ben de ara sıra
Find new session yaparsan düzeliyor
Hilesiz dene olmadı buradan da cevap bulamazsan mail atMerhaba arkadaşlar Birşey satın alırken Purchase failed hatası(sorry you may not purchase a vehicle at this time)alıp duruyorum acaba kullandığım hack yüzünden hesap berbat mı oldu çözümü var mı?
Valla bende bu şekilde çözüldü sunucuda aktif oyuncu olduğundan emin olEmin misin yaptım düzelmedi de bi pcyi redetleyim çok saçma ya .