Çözüldü GTA V script hook hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar.

1666908880040.png

Dünden beri bu hatayı alıyorum, ne yapmam gerekiyorsa yaptım fakat hâlâ aynı hatayı alıyorum. Steam'den GTA 5 dosya doğrulamasını yaptım fakat herhangi bir eksik dosya yok. Script hook devden gerekli dosyaları tekrardan indirdim fakat sorun yıne aynı. Sorunu çözebilenler varsa yorum bırakabılırse sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
epic games ten kullanıyorsan gta V'i güncelleme gelince online bu hata oluyor. daha eski sürüme nasıl geçiliyor bilmiyorum ama tam senin sürüm olanı bulup tekrar indirip girmen gerekecek aynı hata bendede vardı güncellemeden sonra biraz bekledim yeni script hook gelince yükledim bam dizeldi.
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
epic games ten kullanıyorsan gta V'i güncelleme gelince online bu hata oluyor. daha eski sürüme nasıl geçiliyor bilmiyorum ama tam senin sürüm olanı bulup tekrar indirip girmen gerekecek aynı hata bendede vardı güncellemeden sonra biraz bekledim yeni script hook gelince yükledim bam dizeldi.

Çözüm
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
steam uzreınde boyle bir hata alıyorum script hook guncellmesını mı beklemem lazım kısaca?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
oyuna güncelleme geldi hilenin de güncellenmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 80880

Dünden beri bu hatayı alıyorum, ne yapmam gerekiyorsa yaptım fakat hâlâ aynı hatayı alıyorum. Steam'den GTA 5 dosya doğrulamasını yaptım fakat herhangi bir eksik dosya yok. Script hook devden gerekli dosyaları tekrardan indirdim fakat sorun yıne aynı. Sorunu çözebilenler varsa yorum bırakabılırse sevinirim.
Kanka en güncel sürümü indir düzelir ve gtanı güncel tut

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 80880

dosya halinde atarım da nereden atacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...