Çözüldü GTA V hata veriyor ve açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
GTA 5'te böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir? Her yolu denedim, Open IV'ü de indirdim. O da olmadı, dosya bütünlüğünü doğruladım fakat o da olmadı. Yardım eder misiniz?

indir.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
ERR_FIL_PACK_3 hatası, birçok farklı uygulama veya oyun sırasında ortaya çıkabilen bir hata kodudur. Bu hata genellikle, bilgisayarınızda yüklü olan paketlerin eksik veya hasarlı olduğu anlamına gelir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Sistem Dosyası Denetleyicisi çalıştırın: Sistem Dosyası Denetleyicisi, sisteminizdeki hasarlı veya eksik dosyaları tespit ederek düzeltir. Aşağıdaki adımları izleyerek Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırabilirsiniz:
  • Başlat menüsünü açın ve "cmd" yazarak Komut İstemi'ni açın.
  • Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.
  • "sfc /scannow" komutunu yazın ve Enter tuşuna basın.
  • Sistem Dosyası Denetleyicisi çalışacak ve sisteminizdeki hasarlı veya eksik...
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
ERR_FIL_PACK_3 hatası, birçok farklı uygulama veya oyun sırasında ortaya çıkabilen bir hata kodudur. Bu hata genellikle, bilgisayarınızda yüklü olan paketlerin eksik veya hasarlı olduğu anlamına gelir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Sistem Dosyası Denetleyicisi çalıştırın: Sistem Dosyası Denetleyicisi, sisteminizdeki hasarlı veya eksik dosyaları tespit ederek düzeltir. Aşağıdaki adımları izleyerek Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırabilirsiniz:
  • Sistem Dosyası Denetleyicisi çalışacak ve sisteminizdeki hasarlı veya eksik dosyaları tespit edecektir. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
  1. Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini yükleyin: ERR_FIL_PACK_3 hatası, bilgisayarınızda yüklü olan Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerinin eksik veya hasarlı olduğunu gösterir. Bu paketleri yeniden yükleyerek hatayı çözebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek bu paketleri yükleyebilirsiniz:
  • Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini indirmek için Microsoft'un web sitesini ziyaret edin.
  • Sisteminize uygun olan paketi indirin ve kurulumu başlatın.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  1. Oyunu veya Uygulamayı Yeniden Yükleyin: ERR_FIL_PACK_3 hatası, oyun veya uygulamanın kendisinde de bir sorun olabileceğini gösterir. Bu nedenle, oyunu veya uygulamayı yeniden yüklemek hatayı çözebilir.
Yukarıdaki adımları denediğiniz halde sorun devam ederse, uygulama veya oyunun destek ekibine başvurmanız veya bilgisayarınızda başka bir sorun olabileceğini gösteren diğer hata kodlarını araştırmanız önerilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

• Sistem Dosyası Denetleyicisi çalışacak ve sisteminizdeki hasarlı veya eksik dosyaları tespit edecektir. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
  1. Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini yükleyin: ERR_FIL_PACK_3 hatası, bilgisayarınızda yüklü olan Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerinin eksik veya hasarlı olduğunu gösterir. Bu paketleri yeniden yükleyerek hatayı çözebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek bu paketleri yükleyebilirsiniz:
  • Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini indirmek için Microsoft'un web sitesini ziyaret edin.
  • Sisteminize uygun olan paketi indirin ve kurulumu başlatın.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  1. Oyunu veya Uygulamayı Yeniden Yükleyin: ERR_FIL_PACK_3 hatası, oyun veya uygulamanın kendisinde de bir sorun olabileceğini gösterir. Bu nedenle, oyunu veya uygulamayı yeniden yüklemek hatayı çözebilir.
Yukarıdaki adımları denediğiniz halde sorun devam ederse, uygulama veya oyunun destek ekibine başvurmanız veya bilgisayarınızda başka bir sorun olabileceğini gösteren diğer hata kodlarını araştırmanız önerilir.

Hata şöyle düzeldi, çok saçma. Uyumluluk ayarlarında Windows XP service pack 3'ü seçtim ve sonra yönetici çalıştırıp oyuna girdim, oldu. Çok saçma, anlamadım ama düzeldi. Online girmeye çalıştım, böyle bir hata verdi şimdi. Nedeni nedir?

Screenshot_5.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrula, uyumluluk modunu kapat. Ayrıca daha önce hiç mod yükledin mi?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...