Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer bu sorunu yaşayan arkadaş varsa internetinin müşteri hizmetlerini arayıp "Güvenli İnternet"i kapatmak istediğinizi söyleyin hat numarasını söylüyorsunuz kapatıyorlar. İy günler
Epic games den giriyorsan rockstar hesabını bi kontrol et iki hesabın doğru olması ve oyunu mevcut hesabın açık olması gerekiyor. Geçen bi arkadaşta da olmuştu epic hesabı farklı rockstar hesabı farklıydı ben öyle çözdüm.
İnternetten rockstargames sitesine giriş yapıp şifreni değiştir, sonrasında tüm her yerdeki oturumları kapat, seni atacak tekrardan giriş yap. Bilgisayarına kurmuş olduğun rockstargames uygulamasına giriş yap, gta 5 dosyalarını doğrulayıp tekrardan giriş yapmayı dene.
Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer bu sorunu yaşayan arkadaş varsa internetinin müşteri hizmetlerini arayıp "Güvenli İnternet"i kapatmak istediğinizi söyleyin hat numarasını söylüyorsunuz kapatıyorlar. İy günler