Uzman Üye
online ama denedim olmuyorsocial clubı dışarıdan indirmen gerekli dostum harici social club kurman gerekli
Oyunun orjinal mi yoksa offline olan gta v mi ?
düzeldi sağolunsocial clubı dışarıdan indirmen gerekli dostum harici social club kurman gerekli
aga düzelmedi ya oyuan girdi offline gene lütfen ayrdımcı olsocial clubı dışarıdan indirmen gerekli dostum harici social club kurman gerekli
Oyun orjinal mi ? Korsan gta 5 mi ?online ama denedim olmuyor
bakyiim birdaha
Post automatically merged:
düzeldi sağolun
aga düzelmedi ya oyuan girdi offline gene lütfen ayrdımcı ol
online baan dc ni versen göstererek anlatma ihtimalin kaç yaapmıyorumOyun orjinal mi ? Korsan gta 5 mi ?
orjinal oyunOyun orjinal mi ? Korsan gta 5 mi ?
Steam den mi indirdin epic den mi steam den indirdiysen directx hatası olabiliyor directx guncellemesi dene steamdeki program eksikliginden çalışmayabiliyor ama steamden açılanın tam garanti yolu bu yolu diyemiyoruz ama epic gemesin 1 yolu varonline baan dc ni versen göstererek anlatma ihtimalin kaç yaapmıyorum
orjinal oyun
abi kafayı yiycem gnee olmadı videodakini yapan akdar zaten almıyorSteam den mi indirdin epic den mi steam den indirdiysen directx hatası olabiliyor directx guncellemesi dene steamdeki program eksikliginden çalışmayabiliyor ama steamden açılanın tam garanti yolu bu yolu diyemiyoruz ama epic gemesin 1 yolu var
Anladığim kadarıyla senin sorunun orjinal oyunun icinden online moda geçemem
Epic games için farklı bir cihazdan giriş yapmayı dene bende de boyle sorun olmuştu bende böyle bağlantı keserek çözmüştüm bu alttaki videoda anlatılanı dene