Çözüldü gta5 ssd mı hdd mı ıyı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler hdd ye kursam ssd ye gore hızlı acılma dısında neler degısır

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sdd ye kur kardeşim hızlı kurulur açılır ve güncellemede online modda daha çabuk bağlanirsin(harita indirmek vs.)

Çözüm
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ssd nin boyutu nedir. Yüzde yirmisini kullanırsan ssd nin ne anlamı kalır kaç oyun oynayanilirsin ssd üzrinden

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
beyler hdd ye kursam ssd ye gore hızlı acılma dısında neler degısır

Hocam yaklaşık 94 GB boyutunda oyunun kurulumu. (En azından bende öyle indiriyor.) Eğer 240 GB ve üzeri kapasitede ise SSD in kurabilirsin, SSD diskler normal HDD ler gibi rahat çalışmak için boş alana ihtiyaç duymazlar. Sadece işletim sisteminin şişip kalmaması için cache yapabilecek kadar bir yeri olsa yeter.

Öte yandan oyun SSD'ye kurulursa da sahne geçişleri daha hızlı olur. SSD FPS hızına doğrudan katkı yapmaz, katkısı daha dolaylıdır. FPS hızı, işlemci - ekran kartı - ram - son olarak hdd şeklindeki dörtlünün birlikteliği ile etkilenir. Bir de oyunun daha çok hangi bileşeni yorduğu daha doğrusu hangi bileşen üzerinden daha fazla çalıştığı önemli. (Emülatör oyunları daha çok işlemci üzerinden çalışır ama PC oyunları sadece işlemci üzerinden değil, ekran kartı + işlemci + ram üzerinden çalışır gibi)

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bak ben böyle yapıyorum.

Ssd'ye yüklemesi uzun olan oyunları yüklüyorum.

Hdd'ye yükleme dosyası,film,müzik ve yüklemesi kısa süren programlar ve oyunlar.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Nothing wrong with putting games on your HDD if you don't mind long map loading times.

SSD's are ideal of course but since games are getting larger and larger, I understand not everyone can afford to stash their games on them.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ssd tabikide daha hızlı yüklenme alırsın cok fazla fps dokunmasada map load ında falan cok büyük farklar yaşarsın

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ssd her zaman icin iyi ve hızlıdır oyun içi harita yüklenmesinde sorun yaşamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...