Çözüldü GTA5 Unable to failed hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar Gta5i açmaya çalışırken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. İnternetteki her videoyu izledim fakat hiçbiri çözemedi. Yardımcı olur musunuz

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk bu hatayı bende çoğu zaman alıyordum oyun dosyalarında mod felan kaldıysa yapar
en temizi silip tekrar yüklemek ya da modlu dosyaları sil steamse dosya doğrulama yap

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu videodakileri yapıp dener misin yorumlarda birçok kişi olduğunu söylemiş :

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
çözüm zaten yazıyor, oyunun dosyalarını doğrula, düzelir

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka mod felan yaptıysan eğer %100 ondan ben mod yapmıstım moda güncelleme geldi ve oyun acılmadı modu sildim düzeldi sende öyle yap kesinlikle düzelir merak etme eğer mod yoksa onu google yaz kankam sorunu çözebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
  1. Güncelleme kontrolü: GTA 5'in en son güncelleme sürümünü kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Eğer oyunun güncel sürümünü kullanmıyorsanız, oyunu güncellemek için Steam veya Rockstar Games Launcher gibi oyun platformlarından gerekli güncellemeleri yapın.
  2. Sistem gereksinimleri: GTA 5'i çalıştırmak için gerekli olan sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Özellikle işletim sistemi sürümü, grafik kartı sürücüleri ve DirectX gibi bileşenlerin güncel olduğundan emin olun.
  3. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama: Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam kütüphanesinde GTA 5'e sağ tıklayın, Özellikler'e gidin, yerel dosyalar sekmesine geçin ve "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" seçeneğini tıklayın. Bu işlem, oyun dosyalarınızı kontrol ederek eksik veya hasarlı dosyaları düzeltmeye çalışacaktır.
  4. Antivirüs ve güvenlik yazılımları: Antivirüs programınız veya güvenlik duvarı, GTA 5'i engelleyebilir. Antivirüs programınızın veya güvenlik duvarının GTA 5'e erişim izni verdiğinden emin olun. Gerektiğinde antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakarak deneyin.
  5. Grafik ayarlarını düşürme: Grafik ayarlarını daha düşük bir seviyeye getirerek deneyin. Bazen yüksek grafik ayarları sorunlara neden olabilir. Oyunun düşük grafik ayarlarında sorunsuz çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  6. Yeni bir profil oluşturma: Oyunun profil dosyalarının bozulmuş olması durumunda yeni bir profil oluşturmayı deneyin.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, GTA 5'in resmi destek kanallarından veya oyun platformunuzun destek ekibinden yardım almanız önerilir. Onlar, daha spesifik çözümler ve sorun giderme adımları sağlayabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...