d3d10 diyecektin galiba ama , zaten d3d10.dll hilenin kendisid3d11.dll sil
bende de oluyor çözebildin miEkli dosyayı görüntüle 82678
Oyunu açtıktan 1 dakika sonra böyle bir hatayla karşılaşıyorum sorunun çözümünü bilen var mı.
Daha önce açıklamıştım ama sanırım önceki yorumları okumadın citizen orjinal haline çevirin sorun çözülecektir.Post automatically merged:
bende de oluyor çözebildin mi
hey bro, when i inject the dll my fivem freezing and crashingThere is a video on the subject. Steam, epic, rockstar luancher, you can login to fiveme with whatever you want.
So don't injecthey bro, when i inject the dll my fivem freezing and crashing
Kral s.a ben dosyayı atıyorum gta5'in dosyalarına çalışmıyor napacamSo don't injectwatch the video
evet dün okudum ve yaptım. akşam hata vermedi ama bu sabah girince tekrardan aynı hatayı almaya başladım (her defasında citizen'i silip giriyorum) . Herhalde sunucu girişte indirme yapıyor ondan kaynaklıdır.Daha önce açıklamıştım ama sanırım önceki yorumları okumadın citizen orjinal haline çevirin sorun çözülecektir.
FIVEM updated today with a new anti-cheat giving global ban, does it still work?
hmm arkadaş da yazmış fivem bu gün güncelleme gelmiş diye. Her halde ondan crash veriyor. Çünkü citizen sildiğimde dün fayda ediyodu crash yemedim. Ama bu gün faydası yok yine de atıyor. ona bi bakarmısınDaha önce açıklamıştım ama sanırım önceki yorumları okumadın citizen orjinal haline çevirin sorun çözülecektir.
Fivem anticheat güncellemesi diye bir güncelleme gelmedi tamamen yalan haber. Hileyi test ettim herhangi bir crash problemi yada dt olma durumu yok iyi oyunlar.hmm arkadaş da yazmış fivem bu gün güncelleme gelmiş diye. Her halde ondan crash veriyor. Çünkü citizen sildiğimde dün fayda ediyodu crash yemedim. Ama bu gün faydası yok yine de atıyor. ona bi bakarmısın
Nasıl çalıştırdın dm gelirmisinDenendi Teşekkürler
AppData\Local\FiveM\FiveM.app klasör dizininde bulunuyor genelde.Citizen dosyası nedir bulamadım da
fivemin app klasöründe vardır citizens onu resetleyeceksin.Citizen dosyası nedir bulamadım da
resetlemek mi ? ben direkt siliyorum öyle işe yaramıyor mu ?fivemin app klasöründe vardır citizens onu resetleyeceksin.