Sağol : (çok zor vr oyunları optimizasyon olarak zaten çok kötü
Ya en iyi fiyat performans ekran kartı zaten 1050 ti şuan çoğu kişinin bilgisayarından daha pahalı yani bilgisayarına 3 bin tl veren bir insanın bilgisayarından daha pahalıKanka bizim arkadaşda var aynı ekran kartı. Ben hala gizemini çözemedim ne girsem girebiliyor bende 1660 super oc var
kaldırır sıkıntı yaratmaz sana normal qrafikde oynarsın benceoculus quest almayı düşünüyorum bilgisayardaki oyunları oynıyıcam masaüstü özelliğiyle gtx 1050 ti kaldırırmı?
oculus quest almayı düşünüyorum bilgisayardaki oyunları oynıyıcam masaüstü özelliğiyle gtx 1050 ti kaldırırmı?
Kaldırır fakat düşük performansoculus quest almayı düşünüyorum bilgisayardaki oyunları oynıyıcam masaüstü özelliğiyle gtx 1050 ti kaldırırmı?
TeşşekürlerEn düşük grafiklerde oynarken bile droplar,fps düşüşleri,donma vb. şeylerle karşılaşabilirsin.
Tamam değerlendiriceğim1050ti altından kalkar , termal macun ve temizliğini yap rahat takılırsın.
Teşşekürler : (Optimizasyon sorunları yaşarsın büyük ihtimal
Aga piyasa uçmuş gidiyor ya bir tane ekran kartı 9 bin tl do-ku-z bin yani düşün 30 bin tlye satılan ekran kartı var bu gruptaki çoğu kişinin bilgisayarının toplamından daha fazla o yüzden alamıyorum.Bence deneme bro ekran kartını değiştir önce.
Sağol.En düşük ayarlarda çoğu oyunu +60 fps açar kanki
Aga piyasa uçmuş gidiyor ya bir tane ekran kartı 9 bin tl do-ku-z bin yani düşün 30 bin tlye satılan ekran kartı var bu gruptaki çoğu kişinin bilgisayarının toplamından daha fazla o yüzden alamıyorum.