- Yasaklandı
-
Banlı Üye
maalesef aldığım platform sıkıntı da bi yere göstereceğim satmak istiyorum da bu halde birine verirsem iyi küfür yerim bi şekilde ayarlicam artık sorun vramlar ve ısı kaynaklı konu çözüldü daha napalımbir servise ulas istersen, uzman gozu daha iyi olabilir. tamiriyle ilgileniyorsan tabii, satan kisi almayacagini soylemis, aldiginiz platformda sikayetci olma hakkiniz var ise deneyin bir sansinizi.
daha az güç harcıyor bu şekilde. güç ile alakalı bir problemin olduğuna iyice ısındım.güncelleme: msi afterburner programında memory clock hızını -300 yaptım ve şu an için bir sıkıntı yok ama hala nedenini çözemedim şu an için geçici bir çözüm buldum oyunları oynayabiliyorum crash vermiyor artık
aldığım psu da yetmiyorsa evin jenaratörünü bağlayayım 750w fps peformance aldımdaha az güç harcıyor bu şekilde. güç ile alakalı bir problemin olduğuna iyice ısındım.
Güç ile alakalı değil ki, PSU'da yazan o watt değeri her marka model için aynı şeyi teşkil etmez. Ancak yeni PSU almana rağmen hala sorun devam ediyor ise zaten 2 seçenek vardı: Ekran kartında bir arıza, PSU'da bir arıza. PSU'yu değiştirdiğine göre?aldığım psu da yetmiyorsa evin jenaratörünü bağlayayım 750w fps peformance aldım
şimdi msi afterburnerdan memory clock -300 yapınca biraz düzeldi ama yine god of warda belli bi süre sonra crash verdi sea of thievesde oyunda görüntüde bozulmalar olmaya devam etti ama çoğu oyun artık kapanmadan oynayabiliyorum acaba psu güç çıkışı kabloları 6+2 olarak takıyorum ekran kartına 16 pinGüç ile alakalı değil ki, PSU'da yazan o watt değeri her marka model için aynı şeyi teşkil etmez. Ancak yeni PSU almana rağmen hala sorun devam ediyor ise zaten 2 seçenek vardı: Ekran kartında bir arıza, PSU'da bir arıza. PSU'yu değiştirdiğine göre?
elinle dokunur isen acayip sicak hissetmen normal, ancak psu değiştirmene rağmen sorun devam ediyorsa ben ekran kartının zamanında mining için kullanıldığını düşünüyorum.ekran kartının vram kısımlarını ellediğim zaman üstten aşırı ısındığını fark ediyorum normal bi ısı değil gibi duruyor sanki vramlar ısı yüzünden crash atıyor olabilir ya kaliteli bir pad ile tekrar vramlari test edicem
miningden böyle sıkıntılar verir mi ki diyorsun vramden dolayıelinle dokunur isen acayip sicak hissetmen normal, ancak psu değiştirmene rağmen sorun devam ediyorsa ben ekran kartının zamanında mining için kullanıldığını düşünüyorum.
mining en cok vramlere zarar verir. hatta genelde mining kartlarda vram padler degistirilir defalarca. gücsüz bir kart olsa süphelenmem ancak 1080 güclü bir kart. eskiden mining icin kullanilmis olabileceginden supheleniyorum. 2. el kartlarda güven cok dusuk maalesef.miningden böyle sıkıntılar verir mi ki diyorsun vramden dolayı
peki bunun bir çözümü vs yok mu adam da geri almam falan diyor daha 3070 imi satacak kötü oldu yamining en cok vramlere zarar verir. hatta genelde mining kartlarda vram padler degistirilir defalarca. gücsüz bir kart olsa süphelenmem ancak 1080 güclü bir kart. eskiden mining icin kullanilmis olabileceginden supheleniyorum. 2. el kartlarda güven cok dusuk maalesef.
inan bilmiyorum, padleri degistirsen düzelse bile eskisi kadar performansli olacagini sanmam. adamdan almadan once gorustugunuzde test yapmamis miydiniz?peki bunun bir çözümü vs yok mu adam da geri almam falan diyor daha 3070 imi satacak kötü oldu ya
test ettik bi sıkıntı yoktu orada o da bana dedi yaptım testlerini senden önce de oyun falan da oynadım sorun yoktu dedi tabi ne kadar doğru söylüyor bilemem ama orada furmark falan yaptık bendeki aynı sonuçlardı belki daha kalın padler koymam lazım 1mm pad ince gelmiştir arkasına falan da koyacağım kartın soğutması artsın diye belki düzelirinan bilmiyorum, padleri degistirsen düzelse bile eskisi kadar performansli olacagini sanmam. adamdan almadan once gorustugunuzde test yapmamis miydiniz?
kartı farkli bir sistemle deneme sansin var mi? belki fikiri netlestirebilir.test ettik bi sıkıntı yoktu orada o da bana dedi yaptım testlerini senden önce de oyun falan da oynadım sorun yoktu dedi tabi ne kadar doğru söylüyor bilemem ama orada furmark falan yaptık bendeki aynı sonuçlardı belki daha kalın padler koymam lazım 1mm pad ince gelmiştir arkasına falan da koyacağım kartın soğutması artsın diye belki düzelir
var ama yok gibi fakat farkı bir kartı benim sistemde kullandım testlerini yaptım bi sıkıntı çıkmadı galiba kart sıkıntılı gibi maalesefkartı farkli bir sistemle deneme sansin var mi? belki fikiri netlestirebilir.
bir servise ulas istersen, uzman gozu daha iyi olabilir. tamiriyle ilgileniyorsan tabii, satan kisi almayacagini soylemis, aldiginiz platformda sikayetci olma hakkiniz var ise deneyin bir sansinizi.var ama yok gibi fakat farkı bir kartı benim sistemde kullandım testlerini yaptım bi sıkıntı çıkmadı galiba kart sıkıntılı gibi maalesef
maalesef aldığım platform sıkıntı da bi yere göstereceğim satmak istiyorum da bu halde birine verirsem iyi küfür yerim bi şekilde ayarlicam artık sorun vramlar ve ısı kaynaklı konu çözüldü daha napalımbir servise ulas istersen, uzman gozu daha iyi olabilir. tamiriyle ilgileniyorsan tabii, satan kisi almayacagini soylemis, aldiginiz platformda sikayetci olma hakkiniz var ise deneyin bir sansinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?