Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RX6600 almanı tavsiye ederim sıfır kart sorun ihtimali çok düşük ama 1080 ti 5 senelik bilgisayarı çalıştırdığın her an sorun çıkartabilir tofaş misali
Bir amd kullanıcısı olarak amd işlemcide kral lakin ekran kartı driverlarında ara ara sorun yaşayabilirsin nvidia tarafı driver konusunda daha iyidir ama fiyat olaraka da daha pahalı.
yani özet geçersek bütçen uygunda nvidia bütken müsat değilse amd ekran kartları.
Oyunlarda 15 FPS kadar fark ettiriyor 1080 Ti önde fakat 5 senelik diyorsun kart epey yorulmuştur ömrü ne zaman dolar dolmaz belli olmaz sen yine sıfırından devam et en azından kafan rahat olur ve 6600 XT hiç de üzecek bir kart değil 5600XT kullanıyorum beni fazlasıyla memnun ediyor daha oynayamadığım oyun olmadı.
1080 Ti kanka daha uzun ömürlü rahat kullanımlı RX 6600 daha yeni ama bilmiyorum 1080 daha iyi gibi daha uzun ömürlü AMD bir kere kullandım hiç de iyi değildi.