nvidia denetim masasında cpu seçilidir ordan gpu seçmen yeterli
nvidia denetim masasında cpu seçilidir ordan gpu seçmen yeterli
İşlemcin çok düşük olduğu için bir darboğaz söz konusu, bu ekran kartı kullanımını %0'a düşürmesi veyahut oyunun donması gibi bir problem yaratmaz. Yazılımsal bir hata olabilir. Temiz bir format atıp en güncel sürücüleri kurduğundan emin ol. Tekrar problem yaşarsan ekran kartını farklı bir bilgisayara takmayı dene, eğer problem yaşayacak olursan ekran kartından kaynaklıdır.
Teşekkürler dostum tavsiyen için format deneyeceğim sonrasında ekran kartını başka pc de denemeye çalışacağımSon olarak şunu eklemeliyim. Eğer ki Ekran kartından mütevellit problem yaşıyorsan, direkt garantiye göndermeni önereceğim. Tamircilerle vs. uğraşıp ekran kartını açmasına sakın müsaade etme, çünkü garanti kapsamı dışına çıkıyor. Arkadaşım İşlemcisinde böyle bir problem yaşıyordu, garantiye gönderdiği zaman kendisine sıfır işlemci gönderdiler.
hocam bunu hangi programla ve nasıl yapıcağımı açıklarsan sevinirimEkran kartının eski güncellemelerden kalan kalıntıları temizlemeyi deneyin, olmazsa formatlayın.
hocam baya bi nvidia denetim masasına baktım işlem yükü diye bi ayar yok ama phsyx ayarını diyosan orda cpu seçeneği var ama benimki zaten orda ekran kartı seçili".... işlem yükü" diye bir şey olması lazım ekran kartının grafik ayarlarında falan oradan ekran kartları yazanı seçmen lazım bilgi işlem falan yazar bir de özellikle cpu kullanması için ayarlamışın sanırım
Programla değil C veya D diskinden eski ekran kartı driverlarını siliceksin.hocam bunu hangi programla ve nasıl yapıcağımı açıklarsan sevinirim
Post automatically merged:
hocam baya bi nvidia denetim masasına baktım işlem yükü diye bi ayar yok ama phsyx ayarını diyosan orda cpu seçeneği var ama benimki zaten orda ekran kartı seçili
hocam ilk defa valorantta yaşamıştım anlık donmalar fakat hem daha kısa ve nadiren rahatsız etmeyecek düzeydeydiBaşka bir oyunda yapıyor mu bunu?
dostum diğer arkadaşa da söylediğim gibivaloranttada anlık donmalar oluyordu fakat çok nadiren ve daha hızlı kendine geliyordu rahatsız etmiyordu yanihangi oyunda yapıyor bunu diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyor musun ?
Öyle kitlendiği an ekran kartına baksana bi fanları dönmeye devam ediyor mu?hocam ilk defa valorantta yaşamıştım anlık donmalar fakat hem daha kısa ve nadiren rahatsız etmeyecek düzeydeydi
Post automatically merged:
dostum diğer arkadaşa da söylediğim gibivaloranttada anlık donmalar oluyordu fakat çok nadiren ve daha hızlı kendine geliyordu rahatsız etmiyordu yani
dostum c deki nvidia dosyası baya karışık ellersem muhtemelen bozarım bişeyleriProgramla değil C veya D diskinden eski ekran kartı driverlarını siliceksin.
Direk ekran kartı driverını kaldırıp temizleyip baştan temiz bir kurulum yapabilirsin.dostum c deki nvidia dosyası baya karışık ellersem muhtemelen bozarım bişeyleri
Tamamdır dostum teşekkürler,bu arada bugğn pc formatlayıp temiz bi kurulum yaptım çeşitli yerlerden bakarak fps arttırmak için videolar izleyip windows ve ekran kartı ayarlarını performans için ayarladım önceden kasmalar hiç bitmezken şuan oyun içinde aksiyon sırasında 2-3 saniyelik donmalara dönüştü ama fps kobusunda hala sıkıntı yok aynı şekil ısınma problemide yok bu konuda verebileceğin tavaiye var mıDirek ekran kartı driverını kaldırıp temizleyip baştan temiz bir kurulum yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?