güç kaynağım arızalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güc kaynagının giris tırnaklarına tam oturma yapmıyordur kısa devre ike calistirma direk degistir patlatabilirsin

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bilgisayarcıya götür kardeş yangın çıkartır veya pc yi komple yakarsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
look for the new one , buy corsair PSU

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kısa devre yapıyor olabilir veya bilgisayarın bağlantılarında sorun olabilir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Reis hiç riske atma yenisini al bende bende yaşadım ben direk yeni aldım bende sınıfta kalmıştım :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Anakart yuvasi arizalanmis olabilirz. Zor ihtimal ama psu dan değilse sorun anakart bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen
değiştirmen gerek bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yenisini almayı düşün bence çok mantıklı değil böyle elektrik konusunda açıkta kablo falan

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çöp. uğraşma yenisini al daha iyi boşuna bozuk power supplayla diğer parçaları bozma

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sağolsunlar seni dusunduklerı ıcın sakıncalı olur falan yazmıslar yanı cok haklı deyıller ama deyıstırmekte fayda var tabıkı yenı bır kablo alabılırsın ıster ınternetten ıster bır bılıgısayarcıdan temın edebılırsın kolay gelsın sana dostum power bozulduysa sana hepsiburada high power power supplylerını onerırrım

Ben Robot Değilim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen
Kısa devre attırarak mı çalıştırıyorsun aman tanrım Pikaçu ile bi akrabalıpın var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...