Seçkin Üye
bende değiştirmek istiyorumda baba git dersine çalış bilgisayarı düşüneceğine diyor![]()
O zman Ders çalıs
bende değiştirmek istiyorumda baba git dersine çalış bilgisayarı düşüneceğine diyor![]()
değiştirmen gerek bencearkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen
Kısa devre attırarak mı çalıştırıyorsun aman tanrım Pikaçu ile bi akrabalıpın var mı ?arkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen