Güçlü ve ısınmayan çok çekirdekli bi işlemci arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kısacası konuya giriyim bi amd için anakartım var bi tanede intel için var (satın almadım hangi işlemciyi alırsam ona göre alcam) bana bi tane çok çekirdekli ve eski oyunlarda (Knight online Cs 1.6 v.s) oyunlarda daha çok performansı olan bi işlemci arıyorum intel sanırım biraz daha iyi inteli bilmiyorum intelin 4k ya kadar güzel işlemcisi varsa onu önerin veya eski oyunlarda yüksek performansı olan amd de olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ryzen 5 3600 veya i5 1400f bakabilirsin. Daha da üstünü arıyorsan, Ryzen 5 3600x yada i5 10600 alınabilir. Youtubeden söylediğim işlemciyi ve yanına oyunu (örn.: Ryzen 5 3600 PUBG fps) gibi yazabilirsin.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
eski oyunlarda 4bin tllik işlemciye gerek yok eğer alıcaksan intelde pek uygun fiyatlı işlemci yok hep pahalı ama amd olarak istersen ryzen 5 1600 ve üstünü alabilirsin özellikle sadece knight oynayacam diyorsan fazla para vermene gerek yok ama ortalam bir sistem olsun dersen işlemciyi ryzen 5 2600x veya ryzen 5 3600 falan yapabilirsin günümüz oyunlarındada çok iyi performans alabilirsin tabi ekran kartınada bağlu bu durum ayrıca ısınmayan işlemci yok yeni nesil işlemcilerde nanometreye bakman lazım mesela amd işlemciler 7nm inteller ise 14nm intel daha yavaş yavaş 7nm ye geçiyor amd ise çoktan geçti amd daha avantajlı olabilir ama buz gibi olsun dersen sıvı soğutma alıcaksın iyi forumlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ryzen 9 serileri efsane performans sunuyor reis

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ryzen'nin uygun fiyatlısı olabilir tabi intel de olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşların da dediği gibi çok çekirdekli işlemci arıyorsan ryzen bakmalısın fiyat performan olarak en iyisi r5 3600,3600x veya 3600xt alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim. Neden eksik bilgi veriyorsun? Adam akıllı anakartların modelini atsana. Sonra sana öneri veren adama küfür edeceksin.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kısacası konuya giriyim bi amd için anakartım var bi tanede intel için var (satın almadım hangi işlemciyi alırsam ona göre alcam) bana bi tane çok çekirdekli ve eski oyunlarda (Knight online Cs 1.6 v.s) oyunlarda daha çok performansı olan bi işlemci arıyorum intel sanırım biraz daha iyi inteli bilmiyorum intelin 4k ya kadar güzel işlemcisi varsa onu önerin veya eski oyunlarda yüksek performansı olan amd de olur.

Kaç kilo istiyorsun ? Sera malımı olsun yoksa mevsimi değil şuan.

bi amd için anakartım var bi tanede intel için var
ciğerim hangi soket yapısını kullanıyor hangi marka model yazda ona göre cevap verelim. Mesaj kasmak değilde , gerçekten tavsiye istiyorsan.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ryzen 5 3600 pahalı sanki r5 3500x kullanıyorum son derece memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...