Onaylı Üye
Arkadaşlar Son 2 3 Haftadır Neredeyse Hiç Gülmedim Komik Anılarınız Varsa Anlatında Gülelim Biraz
Güldüm Sayende Knk Artık Oturduğum Yerlere dikkat edicemkız arkadaşım buluşmaya felan gidiyorduk işte arkadaşımda yanıma gelmişti teselli etmek için sevgiliminde kız arkadaşı gelmişti teselli etmesi için işte metrodan indik felan bi parkta buluşacaktık bende sitres dağtıtmak için oturdum masaya masadada bok var mış farketmedim o heyacanla ve stresle sonra işte kızın gelmesine 5 dk felan kaldı arkadaşım güldü hıkır hıkır niye gülüyorsun az ciddi ol kız gelcek fln knk boka oturdun kokusunu duyan parktan gidiyordu işte koşarak gittim mendil aldım sildim
Güldüysen ne mutlu banaGüldüm Sayende Knk Artık Oturduğum Yerlere dikkat edicem![]()
Yok artıkÇocuğun biri küçükken bisikletimi çalıyordu. Ben de bisikleti lağıma attım.
Aga bekomık anım yok olsa anlatırdım
naptın sen öyleÇocuğun biri küçükken bisikletimi çalıyordu. Ben de bisikleti lağıma attım.
öldürseydin knkBir gün sınıftaydık arkadaşım koşarak bir sınıfa geldi ben bir çerme taktım ona bir de baktım arkadaşım kollarını açmış kul gibi havada süzülüyor![]()
öldürseydin knk![]()
Sarhoş ayrı yen gen ayrı vurmus hayattakı sansın olsa gerekO zaman başlıyorum arabayla köye gidiyorduk 4 tane sarhoş arkadan vurmuştu önde oturuyordum kafamı cama vurdum arabadan indim yengem tokadı yapıştırdı yenge neden vurdun dediğimde krizdesin demişti aklıma geldikçe gülerim
inşallah gülersin.bende gülemiyorum çok uzun zamandır, hep anlık küçükken ağzımız kulaklarımızda geziyorduk yav![]()