Gülmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Fıkranın ne olduğunu bilen son nesiliz bence oyuzden daha çok Fıkra daha çok fıkra

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eğer meme(mim)'lerle aran iyiyse instagramda çok güzel sayfalar var :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
şu arkadaşımm diyen bir adam vardı o baya güldürüyor dene bi :)

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Fıkra ile gülemezsin ama cem yılmaz fundamentails açarsan gülebilirsiN:D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
- Ben bi Carlsberg alayım.

- Ben bi büyük Miller istiyorum.

- Ben Tuborg içeceğim.

Sıra Efes Pilsen'in başkanına gelince;

- Ben bir kola alayım. demiş. Garson gidince yanındakiler sormuş, "Yahu sen niye Efes Pilsen istemedin" diye;

- Kimse bira içmiyordu, ben de size uyayım dedim. demiş.

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sokağa çıkma yasağı varken gene cevahir arkası tiktokçu gençleri izle bence cringeden gülebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
gerçek hayatta 1 yılan var ve her yemek yediginde buyuyor ama yanlışlıkla kendine dokunursa dokundugu an ölür bu yılanda nokia 3310 daki yılan (hayattan sogutmak istedigim icin yazdım ole)

nyse fıkraya geçelim

1 tane adamın koyunu varmış hiç hamile kalmıyormuş adamların 20dk yol uzaklığında bir tanıdığı varmış o adamında keçisi varmış keçisi cok tanınıyor ve övülüyor hamile kalmayanları hamile bıraktıgı icin
adam ise el arabasını aldı yükledi koyunu koyuldu yola.. adamın yanına gittiginde sormuş 1 tane koyunu çiftleştirmek ne kadar adam 50 tl demiş sonra çiftleştirdiler.. sonra gene sormuş ben bu keçinin hamile olup olmadıgını nasıl anlayacagım? adam yarın yerde uzanıyorsa hamile ayaktaysa degil demis tamam demis ve gitmis yarın bakmıs keci ayakta sonra gene gitmisler adamın yanına adam bu sefer 100 demis kabul etmis çiftleştirdiler yarın sabah gene baktılar ayakta adam sinirlenmiş eline almış bıçağı kesicem şu koyunu demiş adamın karısı bey yapma 1 şans daha ver demiş adam 1 şans daha verdi ve gene gittiler.. sonra adam 150tl istemis gigeride vermiş sonra sormuş adama 2 keredir olmuyor bu sefer olması kesinmidir demiş sordukları adam cevaplamış olma ihtimali var demiş yarın olmuş adam ahırın kapısını açmaya korktu cünkü keçisinin hamile olmadıgını sanıyor karısına aç demiş ahırı karısı gidip açmış bakmış ahırda keçi yok bey! bey! diye koşmuş adamın yanına noldu hanım demiş karısıda yanıtlamış

keçi oldugu yerde yok el arabasına binmiş seni bekliyor (alıştı ya :D)
olum daha kısa bişey yokmuydu fıkra dedğin kısa olur okumaya üşendim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evin hanımı işe başlayan hizmetçiye:
-"Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız. Sen ona göre hazırlanırsın tamam mı?"
Hizmetçi, gayet sakin:
-"Uyanamazsam, siz başlayın."

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Sarışın güzel birden partinin en önemli kişisi oluverdi.
Hemen tüm erkekler etrafına toplandılar. Köşede bir kadın kocasının kulağına fısıldadı:
- Anlamıyorum, erkekler onda ne buluyorlar?
- Ben de... Gidip bir yakından bakayım, dedi adam

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gerçek hayatta 1 yılan var ve her yemek yediginde buyuyor ama yanlışlıkla kendine dokunursa dokundugu an ölür bu yılanda nokia 3310 daki yılan (hayattan sogutmak istedigim icin yazdım ole)

nyse fıkraya geçelim

1 tane adamın koyunu varmış hiç hamile kalmıyormuş adamların 20dk yol uzaklığında bir tanıdığı varmış o adamında keçisi varmış keçisi cok tanınıyor ve övülüyor hamile kalmayanları hamile bıraktıgı icin
adam ise el arabasını aldı yükledi koyunu koyuldu yola.. adamın yanına gittiginde sormuş 1 tane koyunu çiftleştirmek ne kadar adam 50 tl demiş sonra çiftleştirdiler.. sonra gene sormuş ben bu keçinin hamile olup olmadıgını nasıl anlayacagım? adam yarın yerde uzanıyorsa hamile ayaktaysa degil demis tamam demis ve gitmis yarın bakmıs keci ayakta sonra gene gitmisler adamın yanına adam bu sefer 100 demis kabul etmis çiftleştirdiler yarın sabah gene baktılar ayakta adam sinirlenmiş eline almış bıçağı kesicem şu koyunu demiş adamın karısı bey yapma 1 şans daha ver demiş adam 1 şans daha verdi ve gene gittiler.. sonra adam 150tl istemis gigeride vermiş sonra sormuş adama 2 keredir olmuyor bu sefer olması kesinmidir demiş sordukları adam cevaplamış olma ihtimali var demiş yarın olmuş adam ahırın kapısını açmaya korktu cünkü keçisinin hamile olmadıgını sanıyor karısına aç demiş ahırı karısı gidip açmış bakmış ahırda keçi yok bey! bey! diye koşmuş adamın yanına noldu hanım demiş karısıda yanıtlamış

keçi oldugu yerde yok el arabasına binmiş seni bekliyor (alıştı ya :D)

güzel emeğine eline sağlık:)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hadi Herkes aklındaki komik fıkraları çıkrasın :fastthink:
Bağ evine misafirliğe gittik orada patronun kızına aşık olmuştum hemen hemen benim yaşlarda ciddi bakışmalarımız oluyordu korkuyordum patron hisseder diye dışarıya sigara içmeye çıkmıştım orada yavru köpek gördüm sevmeye doğru gittiğimde annesimi babası mı artık hangisiyse pantolonu apuç aramdan ikiye ayırmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...