- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Temennimiz değişmemesi.Mutasyonlu hastalar ülkeye giriş yaptı seyir ciddi ölçüde değişebilir.
Temennimiz değişmemesi.Mutasyonlu hastalar ülkeye giriş yaptı seyir ciddi ölçüde değişebilir.
Vefat sayısı 100'ün altına düşmüş gayet güzel.9 Şubat Salı 2021 korona tablosu
Ekli dosyayı görüntüle 59987
Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın tabloya ilişkin twiti
Sizler bu hastalık hakkında ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi yoruma belirtebilirsiniz.
Vefat sayısı günden güne azalmaya devam ediyor çok iyi10 Şubat Çarşamba 2021 korona tablosu
Ekli dosyayı görüntüle 60027
Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın tabloya ilişkin twiti
Sizler bu hastalık hakkında ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi yoruma belirtebilirsiniz.
Evet vaka sayısı da azalsa iyi olacak mutasyonlular gelişmese daha bir iyiVefat sayısı günden güne azalmaya devam ediyor çok iyi
Evet vaka sayısı da azalsa iyi olacak mutasyonlular gelişmese daha bir iyi
Hastalığın ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor musun neden maske kullanmıyorsun?vallaha kardesım ben ne maske kulanırıjmm. nede pek dısarı cıkarım.ısten eve eveden ıse.dısardadad masekesız dolasıyororum.gercı pek aractan ındıgımız yuokta.
Demek ki sizin gibi bilinçsiz insanlar yüzünde bu hastalık yayıldı maske taksanız ölecek misiniz ? gerçi maskeyi takmazsanız daha beter olursunuz yine de size kalmış ben pişman olmamanız açısından sizi uyarmak istedim.vallaha kardesım ben ne maske kulanırıjmm. nede pek dısarı cıkarım.ısten eve eveden ıse.dısardadad masekesız dolasıyororum.gercı pek aractan ındıgımız yuokta.
aractan ındıgım yokkkı.gıttıyım yerlerde bellı yerler evım. ve ısım.Hastalığın ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor musun neden maske kullanmıyorsun?
Hastalığın ciddiyetine varmalısın. Rehavete kapılmamalısın.aractan ındıgım yokkkı.gıttıyım yerlerde bellı yerler evım. ve ısım.