- Yasaklandı
Gene eski kısıtlamalara döneceğiz galibaVaka ve vefat sayısı git gide artıyor üzücü.
Gene eski kısıtlamalara döneceğiz galibaVaka ve vefat sayısı git gide artıyor üzücü.
Dönmek istemiyorum ama mecburen döneceğiz gibi.Gene eski kısıtlamalara döneceğiz galiba![]()
Aslında kısıtlamalar kalkmadan önce vaka sayıları düşmüş idi fakat nedense tam vakalar azaldığında kısıtlamalar kalkıyor ve gene vakalar artış gösteriyor sanki kısır döngüye girmişiz gibi.Dönmek istemiyorum ama mecburen döneceğiz gibi.
millet böyle hareket etmeye devam ederse üzgünüm ben de dönmek istemiyorum ama böyle olacak gibiAslında kısıtlamalar kalkmadan önce vaka sayıları düşmüş idi fakat nedense tam vakalar azaldığında kısıtlamalar kalkıyor ve gene vakalar artış gösteriyor sanki kısır döngüye girmişiz gibi.
Vefat ve vaka sayısı hala yüksek...27 Mart Cumartesi 2021 korona tablosu
Ekli dosyayı görüntüle 62774
Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın tabloya ilişkin twiti
Sizler bu hastalık hakkında ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi yoruma belirtebilirsiniz.
Aşı 100% etkili değil bildiğim kadarıyla. Halkımızın bilinçli olması lazım.Aşı çıktı ama covid vakaları dahada arttı
Babam hemşire aşıların %70 etkili olduğunu söylüyorlar ama o durum öyle ilerlemiyor aşı olanlar veya olmayanlar arasında bir fark yok şuanda aşı olup hiçbir hastalığı olmayan birinin daha dün vefat ettiğini öğrendim aşılara güvenmemek lazım ama görüyoruz ki kimsenin umrunda değil.Aşı 100% etkili değil bildiğim kadarıyla. Halkımızın bilinçli olması lazım.