Gunaydin Mh sakinleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaslar pubg lite bazi adamlar araba ucuruyor vurmak imkansiz gibi aimbot yine islemiyor Sizce hileye ne zaman gelir araba ucurma Acinca Atiyor Cunku .

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Günaydınlar :) başka bir konu da daha gördüm, çok merak ettim şu araba uçuruma hilesini :D bende denemek istiyorum

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
gençler cidden bunu istiyor musunuz ya aga ban yeme riski 25 ken 100 e çıkacak saçmalamayın gerek yok ki

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arabayla uçmayı kastediyorsanız bir ara mobilde vardı ama report yada biri screen aldıqı zaman 1-2 elde banlanırsınız he rank kasmak değil derdim yeni hesap açıp açıp banlanırım diyorsanız bir kaç arap kafalamanız yeterli

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
gençler cidden bunu istiyor musunuz ya aga ban yeme riski 25 ken 100 e çıkacak saçmalamayın gerek yok ki
Hocam Bazıları Bu ozellıgı Acmazlar Zevkıne Oynayan Tayfa Açar ama olsa dahada guzel olur.:)
Post automatically merged:

arabayla uçmayı kastediyorsanız bir ara mobilde vardı ama report yada biri screen aldıqı zaman 1-2 elde banlanırsınız he rank kasmak değil derdim yeni hesap açıp açıp banlanırım diyorsanız bir kaç arap kafalamanız yeterli
Pubg Lite ban sistemi Report Ve zararlı yazılım uzerıne calısıyor :D 50 reportta 24 saat yıyıorsun zararlı yazılımdan 100 50 yıl.Oyunun Amacı Yok Zaten Beta Aşamasında.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Direk banlanırsın dostum.

Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
pubg players will play on moon

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
araba uçurma sekmeme hızlı koşma yüksek zıplama gibi hileler her zaman çok kısa sürede banlanmanıza sebep olacaktır. neden bunu anlamıyor insanlar. adamların gözüne soka soka biz hile yapıyoruz bakın demeye bayılıyorsunuz

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
araba uçurma sekmeme hızlı koşma yüksek zıplama gibi hileler her zaman çok kısa sürede banlanmanıza sebep olacaktır. neden bunu anlamıyor insanlar. adamların gözüne soka soka biz hile yapıyoruz bakın demeye bayılıyorsunuz
Hocam Safe Oynayan Kısım var bırde zevkıne oynayan kısım var hılede ozellık olsa daha ıyı olur zatn safe takılan kısı hangı ozellıklerle oynıcanı ıyı bılır :D

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben mobile oynuyordum safe oynadım baya as oldum canım sıkıldı biraz belli ettim 3 ay ban yedim dikkat etmek lazım:

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya arabayı uçurmak degilde biraz hızlı gitmesini sağlasak yeter :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...