güncel bypass kodu paylaşıcak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
güncel bypass kodu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim güncel bypass kodu bulamıyorum arkadaşlar oyuna girdikten sonra log veriyor ama pointerler güncel adamlar gözüküyor ama oyundan atıyor

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Reis eğer güncel bypass felan bulursan banada tüm kodları atarmısın bende bi tane hile kodlayacağım kod bulamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Reis eğer güncel bypass felan bulursan banada tüm kodları atarmısın bende bi tane hile kodlayacağım kod bulamıyorum
kaç gündür konu açıyorum 1 tane cevap veren yok kimsede güncel kodlar yok mu anlamıyorum ki sabahtan beri bypass deniyorum log yiyorum ya da oyundan atıyor ilgilenen yok !

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kaç gündür konu açıyorum 1 tane cevap veren yok kimsede güncel kodlar yok mu anlamıyorum ki sabahtan beri bypass deniyorum log yiyorum ya da oyundan atıyor ilgilenen yok !

Bu forumdaki hiçbir kullanıcı veya yetkili seninle ilgilenme mecburiyetinde değil. Konunu açarsın ve ilgilenen birilerini beklersin, olay bu kadar basit. Üst üste konu açarak spam yapmanın bir mantığı yok.

Konuya gelirsek, forumdan bir arkadaş bypass kodlarını bildiğini iddia etmişti. Ufak bir araştırmayla elemana ulaşabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
korumayı tamamen bypass etmez ama programını taramalardan korumak için runpe kullanabilirsin tabi xigncode ye güncelleme gelmediyse 1 yıl önce knightonlinede sorunsuzdu bi araştır istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...