Seçkin Üye
İzledim 3. sezonun gelmemesi gerekirdi iyice batırdılar diziyi. 1-2 sezon bitmişti çok güzeldi herneyse izledim kanka sağolLa casa de papel dizisi harika dostum filn olarak yeşil fener bi dene bro
İzledim 3. sezonun gelmemesi gerekirdi iyice batırdılar diziyi. 1-2 sezon bitmişti çok güzeldi herneyse izledim kanka sağolLa casa de papel dizisi harika dostum filn olarak yeşil fener bi dene bro
"Güncel film dizi önerisi" Prison break 2005 yapımı reis ne yaptın daha aşağı inseydin sdddakadjkfsakj ama prison break halen izlenebilen efsane bir dizidir halen izlemeyenler izlesinPrison Break Önerebilirim
The Boys bakabilirsin bu arada amazon yapımı dizi çok beğendim "gerçekte süper kahramanlar olsaydı" nasıl olurdu teması var azıcıkta komedi![]()
Yok lan süperkahramanlar var hani marvel filmlernide süper kahramanlar hep iyi gösteriliyor falan parayı önemsemiyorlar ya hep iyiler kötü yanları yok falan çocuksu hani, the boys dizisinde öyle değil adamlar bi şirkete bağlı ve şirket bunları yönetiyo başkalarını öldürtüyo falan hayır derseler içlerinden bi süper kahraman takım arkadşını öldürür faln gibi şeyler var. Gerçek hayatta süper kahraman olsak tamda onu yansıtmışlarklasik amerikan komedi dizileri gibi mi
Yok lan süperkahramanlar var hani marvel filmlernide süper kahramanlar hep iyi gösteriliyor falan parayı önemsemiyorlar ya hep iyiler kötü yanları yok falan çocuksu hani, the boys dizisinde öyle değil adamlar bi şirkete bağlı ve şirket bunları yönetiyo başkalarını öldürtüyo falan hayır derseler içlerinden bi süper kahraman takım arkadşını öldürür faln gibi şeyler var. Gerçek hayatta süper kahraman olsak tamda onu yansıtmışlar
Demek sende ekliyon son of anarchy izlemişindir ama yinede öneriyim bide gotham dizisi var batman evreninde geçiyor şiddetle tavsiye ederim çok iyi dizi.agaa çok iyi duruyo hemen listeme ekliyorum bu tarz başka bildiğin var mı
Demek sende ekliyon son of anarchy izlemişindir ama yinede öneriyim bide gotham dizisi var batman evreninde geçiyor şiddetle tavsiye ederim çok iyi dizi.