güncel film dizi önerisi alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
last dance izlemeni öneririm belgesel 1o bölüm fakat gerçekten mükemmel

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
The Boys bakabilirsin bu arada amazon yapımı dizi çok beğendim "gerçekte süper kahramanlar olsaydı" nasıl olurdu teması var azıcıkta komedi :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
klasik amerikan komedi dizileri gibi mi
Yok lan süperkahramanlar var hani marvel filmlernide süper kahramanlar hep iyi gösteriliyor falan parayı önemsemiyorlar ya hep iyiler kötü yanları yok falan çocuksu hani, the boys dizisinde öyle değil adamlar bi şirkete bağlı ve şirket bunları yönetiyo başkalarını öldürtüyo falan hayır derseler içlerinden bi süper kahraman takım arkadşını öldürür faln gibi şeyler var. Gerçek hayatta süper kahraman olsak tamda onu yansıtmışlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yok lan süperkahramanlar var hani marvel filmlernide süper kahramanlar hep iyi gösteriliyor falan parayı önemsemiyorlar ya hep iyiler kötü yanları yok falan çocuksu hani, the boys dizisinde öyle değil adamlar bi şirkete bağlı ve şirket bunları yönetiyo başkalarını öldürtüyo falan hayır derseler içlerinden bi süper kahraman takım arkadşını öldürür faln gibi şeyler var. Gerçek hayatta süper kahraman olsak tamda onu yansıtmışlar

agaa çok iyi duruyo hemen listeme ekliyorum bu tarz başka bildiğin var mı

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Demek sende ekliyon son of anarchy izlemişindir ama yinede öneriyim bide gotham dizisi var batman evreninde geçiyor şiddetle tavsiye ederim çok iyi dizi.

hacım sen bana önerdin önerdin sıra bende the godfather elbet izlemişsindir ama yinede önereyim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
@pufuf sherlockta izleyebilirsin kanka bi oturuşta bitirirsin az bölümleri var kesinlikle tavsiyemdir.

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pasifik savaşı izlemediysen tavsiye ederim knk . Onun 3-4 bölümü daha var galiba onlarıda izle . Ben 1. bölümünü 3 kere izledim baya sarıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tüm sayfaları dolaşmadım tavsiye eden oldu mu bilmiyorum netflixden değil ama harbi efsanedir *Supernatural* dizisini tavsiye ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...