- Konuyu başlatan
Ultra Üye
@bayramkoca ban dalgasına kadar yemezsin
Önce lolü aç sonra skin programını açŞuan çalışmıyor yada ben beceremedim öncemi açacağız sonramı adımlarıda yazsanız keşke beyler
Hileyi bu uyarıdan sonra kullananlar bunu kabul etmiştir ben paylaşmaya devam edeceğim hesapları banlanan kişilerin sorumluluğu bana ait değil.Hile ban atıyor bizzat Riot tarafından açıklama yapıldı ona göre, 1 kereden bir şey olmaz demeyin ban yersiniz. İyi Forumlar .
dostum artık rankımı challanger yapınca olmuyor hilede bi bilgin var mı acaba?[Güncel.]
ben bunların facebook sayfasına yazdım düzelticez dedi ne zaman oldu hala yapmadılar.@RedMen Diğerlerini de dene çalışmıyorsa programlık durum bro benim fazla yapacağım birşey yok anla
Olmadı yeni güncellemede düzeltilir.
FB'ye ben mesaj attıgımda cevap vermiyorlar fb'yle çok ilgilenmiyorlar sanırım özel durum olmadıgı halde bakmıyorlarben bunların facebook sayfasına yazdım düzelticez dedi ne zaman oldu hala yapmadılar.
yine de teşekkürler geri dönüşün için
duydugum insanlar 3 aydır kullanıyorum ban yemiyorum diyor adam şans meselesi bence riotun göz korkutmak amacıyla yaptıgını söylüyorlarTR de kullanıp ban yemeyen var mı?
Vac gibi dalga dalga atıyor olabilirler. Hesabında b*k yoluna gitmesini istemiyorum.duydugum insanlar 3 aydır kullanıyorum ban yemiyorum diyor adam şans meselesi bence riotun göz korkutmak amacıyla yaptıgını söylüyorlar
4 5 kişiden aynısını duydum 3 aydır kullanıyorum hiç bişey olmadı diyorlarVac gibi dalga dalga atıyor olabilirler. Hesabında b*k yoluna gitmesini istemiyorum.