Güncel LoL Skin Hilesi 10.1 Yaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Şuan çalışmıyor yada ben beceremedim öncemi açacağız sonramı adımlarıda yazsanız keşke beyler

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşim assemby dosyalarını yüklerken hata veriyor program kıl oldum yeter çözümü vrmı

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile ban atıyor bizzat Riot tarafından açıklama yapıldı ona göre, 1 kereden bir şey olmaz demeyin ban yersiniz. İyi Forumlar .

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hile ban atıyor bizzat Riot tarafından açıklama yapıldı ona göre, 1 kereden bir şey olmaz demeyin ban yersiniz. İyi Forumlar .
Hileyi bu uyarıdan sonra kullananlar bunu kabul etmiştir ben paylaşmaya devam edeceğim hesapları banlanan kişilerin sorumluluğu bana ait değil.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@RedMen Diğerlerini de dene çalışmıyorsa programlık durum bro benim fazla yapacağım birşey yok anla :)
Olmadı yeni güncellemede düzeltilir.

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
@RedMen Diğerlerini de dene çalışmıyorsa programlık durum bro benim fazla yapacağım birşey yok anla :)
Olmadı yeni güncellemede düzeltilir.
ben bunların facebook sayfasına yazdım düzelticez dedi ne zaman oldu hala yapmadılar.
yine de teşekkürler geri dönüşün için

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ben bunların facebook sayfasına yazdım düzelticez dedi ne zaman oldu hala yapmadılar.
yine de teşekkürler geri dönüşün için
FB'ye ben mesaj attıgımda cevap vermiyorlar fb'yle çok ilgilenmiyorlar sanırım özel durum olmadıgı halde bakmıyorlar

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
TR de kullanıp ban yemeyen var mı?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
duydugum insanlar 3 aydır kullanıyorum ban yemiyorum diyor adam şans meselesi bence riotun göz korkutmak amacıyla yaptıgını söylüyorlar
Vac gibi dalga dalga atıyor olabilirler. Hesabında b*k yoluna gitmesini istemiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer takımınız sizi başka sebepten reportlayıp orada hileye tıklarsa ban yersiniz bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...