Güncel oyunlar için uygun yollu ekran kartı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Güncel oyunları donmadan oynatıcak uygun yollu ekran kartı arıyorum fps önemli değil 2. el falanda olur öneriniz nedir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gtx 1650 Ti Gtx 1060 iyidir bence masaüstü olarak alırsan daha iyi olur bu dizüstünde portformansı düşüyor ama yinede güçlüdür

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gtx 1650 Ti Gtx 1060 iyidir bence masaüstü olarak alırsan daha iyi olur bu dizüstünde portformansı düşüyor ama yinede güçlüdür
Masaüstü olarak alıcam 1060 ların suanki fiyatları nedir bilgin varmı
Post automatically merged:

knk bütçe ne ama ben sana rx580 öneririm
Suan radeon HD 6850 Kullanıyorum yükseltmek istiyorum biraz daha üst seviye istiyorum açıkçası

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İtopyada 1650 1500 şu an indirimde ama 1060ı bulamadım hazır olan kasalarda gözüküyor sadece

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum rx570 ya da rx580 dışında başka hiçbir şeye girme. Bu iki kart hem uygun hem de her oyunu oynatır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
GTX 1650Super ya da RX580 lere bak derim ancak bütçen biraz daha iyiyse GTX 1660 lara bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rx serisini seven bir çok kişi var hocam ama ben Gtx den şaşmayan birisiyim uzun bir süredir Gtx kullanıyorum bi pişmanlığım da yok Gtx 1660 alabilirsen senin için daha iyi olur ama

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rx serisini seven bir çok kişi var hocam ama ben Gtx den şaşmayan birisiyim uzun bir süredir Gtx kullanıyorum bi pişmanlığım da yok Gtx 1660 alabilirsen senin için daha iyi olur ama
2. el düşürürsem temiz bir kart bakalım reis yorumun icin cok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum şimdi ilk önce bana işlemci modelini ve markasını söyle 2. olarak Psu kaç waat bunu yaz anakart modelini söyle ben sana verdiğin bilgilere göre güzel bir ekran kartı öneriyim.
Ekran kartı almak öyle kolay iş değil bilgisayarına uyuyorsa almalısın
İşlemcini darboğaz etmeyecek ekran kartı almalısın.
Psu nun kaç waat olduğunu bilmen gerekir yoksa düşük ise ve alacağın ekran kartının tüketimi fazla ise karta zarar verecektir.
+Olarak AMD almanı tavsiye etmiyorum kaç yıldır AMD kullanıyorum ekran kartımız aynı bu arada :) neden mi diye sorarsan bazı oyunlar AMD
ekran kartlarını desteklemiyor hali ile düşük fps alıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum şimdi ilk önce bana işlemci modelini ve markasını söyle 2. olarak Psu kaç waat bunu yaz anakart modelini söyle ben sana verdiğin bilgilere göre güzel bir ekran kartı öneriyim.
Ekran kartı almak öyle kolay iş değil bilgisayarına uyuyorsa almalısın
İşlemcini darboğaz etmeyecek ekran kartı almalısın.
Psu nun kaç waat olduğunu bilmen gerekir yoksa düşük ise ve alacağın ekran kartının tüketimi fazla ise karta zarar verecektir.
+Olarak AMD almanı tavsiye etmiyorum kaç yıldır AMD kullanıyorum ekran kartımız aynı bu arada :) neden mi diye sorarsan bazı oyunlar AMD
ekran kartlarını desteklemiyor hali ile düşük fps alıyorsun.
İ3 3210 İşlemci var 3. nesil leri destekleyen anakartım var 12 gb ram var aslında ryzen 5 sisteme geçesim var suan bütcem uygun değil bi ekran kartı alsam idare etsem diye düsünüyorum suanki ekran kartımdanda cok memnunum ama cyberpunk falan cıktı kaliteli oyun oynamak istiyorum
Post automatically merged:

1650 işini görür indirimden yakalarsan tadından yenmez
Kesinlikle GTX lere bakıcam 1650 bi araştırayım

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka fiyat ucuz
GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İşlemcini değiştirmek istiyorsan komple bilgisayarını yenilemen gerekebilir zaten işlemci değişince anakartın da değişecek intel ve amd soketleri birbirlerine uymadığı için hali ile daha fazla para harcaman gerekecektir.Bu dediğimi göz önünde tutarak yap.
Ekran kartı bilgisayarınız için baktım sonuçları yazıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İlk önce GTX 1650 alırsan darboğaz yaşayacaksın o işlemci ile o yüzden bilginiz olmadan lütfen kart önermeyin.
AMD Ekran kartı diyorsan herkesin dediği gibi rx 580 alabilirsiniz bütçeniz yoksa oem 560 bakabilirsiniz ama pek önermem
GTX 750ti bakabilirsin kendisi fiyatı arttı eskiden f/p di şimdi değil önermiyorum
GTX 1050 ti bakabilirsin diyeceğimde hiç bakma artık 1050 ti güzel ekran kartı değil cyberpunk kalitesinde oyunlarda 30 fps zor görüyor kapalı mekanlarda.
GTX 960 970 güzel ekran kartları ama darboğaz yapacaktır.
Size önerim bütçeniz varsa ilk önce işlemcinizi değiştirmeniz çünkü cyberpunk kalitesinde oyunları oynamak o işlemci ile size kötü anlar yaşatacaktır.
Son olarak o işlemciye uygun RX kartlar bakın AMD nin size önermedim ama o işlemci ile pek darboğaz görmezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...