Seçkin Üye
Masaüstü olarak alıcam 1060 ların suanki fiyatları nedir bilgin varmıGtx 1650 Ti Gtx 1060 iyidir bence masaüstü olarak alırsan daha iyi olur bu dizüstünde portformansı düşüyor ama yinede güçlüdür
Suan radeon HD 6850 Kullanıyorum yükseltmek istiyorum biraz daha üst seviye istiyorum açıkçasıknk bütçe ne ama ben sana rx580 öneririm
Aslında aynen GTX Ten yanayımGTX 1650Super ya da RX580 lere bak derim ancak bütçen biraz daha iyiyse GTX 1660 lara bakabilirsin
RX Yerine GTX e yönelesim var aslındarx serisini tavsiye edende çok onada bakabilirsin
2. el düşürürsem temiz bir kart bakalım reis yorumun icin cok teşekkürlerRx serisini seven bir çok kişi var hocam ama ben Gtx den şaşmayan birisiyim uzun bir süredir Gtx kullanıyorum bi pişmanlığım da yok Gtx 1660 alabilirsen senin için daha iyi olur ama
İ3 3210 İşlemci var 3. nesil leri destekleyen anakartım var 12 gb ram var aslında ryzen 5 sisteme geçesim var suan bütcem uygun değil bi ekran kartı alsam idare etsem diye düsünüyorum suanki ekran kartımdanda cok memnunum ama cyberpunk falan cıktı kaliteli oyun oynamak istiyorumDostum şimdi ilk önce bana işlemci modelini ve markasını söyle 2. olarak Psu kaç waat bunu yaz anakart modelini söyle ben sana verdiğin bilgilere göre güzel bir ekran kartı öneriyim.
Ekran kartı almak öyle kolay iş değil bilgisayarına uyuyorsa almalısın
İşlemcini darboğaz etmeyecek ekran kartı almalısın.
Psu nun kaç waat olduğunu bilmen gerekir yoksa düşük ise ve alacağın ekran kartının tüketimi fazla ise karta zarar verecektir.
+Olarak AMD almanı tavsiye etmiyorum kaç yıldır AMD kullanıyorum ekran kartımız aynı bu aradaneden mi diye sorarsan bazı oyunlar AMD
ekran kartlarını desteklemiyor hali ile düşük fps alıyorsun.
Kesinlikle GTX lere bakıcam 1650 bi araştırayım1650 işini görür indirimden yakalarsan tadından yenmez
Sistemimle uyumlu olurmu hocam 3. nesil i3 var darboğaz yapar mıKanka fiyat ucuz
GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?