- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
aslında GTX 1050 ile i3 darboğaz yapmaz gibime geliyor ama zaten yaparsada i7 koyarım veya xeon koyarım 1050 matıklımı ama oda varİlk önce GTX 1650 alırsan darboğaz yaşayacaksın o işlemci ile o yüzden bilginiz olmadan lütfen kart önermeyin.
AMD Ekran kartı diyorsan herkesin dediği gibi rx 580 alabilirsiniz bütçeniz yoksa oem 560 bakabilirsiniz ama pek önermem
GTX 750ti bakabilirsin kendisi fiyatı arttı eskiden f/p di şimdi değil önermiyorum
GTX 1050 ti bakabilirsin diyeceğimde hiç bakma artık 1050 ti güzel ekran kartı değil cyberpunk kalitesinde oyunlarda 30 fps zor görüyor kapalı mekanlarda.
GTX 960 970 güzel ekran kartları ama darboğaz yapacaktır.
Size önerim bütçeniz varsa ilk önce işlemcinizi değiştirmeniz çünkü cyberpunk kalitesinde oyunları oynamak o işlemci ile size kötü anlar yaşatacaktır.
Son olarak o işlemciye uygun RX kartlar bakın AMD nin size önermedim ama o işlemci ile pek darboğaz görmezsin.
GTX 1050 darboğaz yapmaz ama size hiç önermem satın almayın para kaybı eğer bütçeniz varsa işlemci değiştirin i7 alın ozaman gtx 1650 alın ve raminiz galiba 8 4 onu ya 8 e 8 yapın ya da 4 4 yoksa bilgisayarınız performans kaybı yaşayacaktır.aslında GTX 1050 ile i3 darboğaz yapmaz gibime geliyor ama zaten yaparsada i7 koyarım veya xeon koyarım 1050 matıklımı ama oda var
değilmi bu cok mantıklı yorum ve aradığım bi yorumdu aslındaGTX 1050 darboğaz yapmaz ama size hiç önermem satın almayın para kaybı eğer bütçeniz varsa işlemci değiştirin i7 alın ozaman gtx 1650 alın ve raminiz galiba 8 4 onu ya 8 e 8 yapın ya da 4 4 yoksa bilgisayarınız performans kaybı yaşayacaktır.
İ7 Alırsanız GTX 1650 super hiç düşünmeden alın anakartınıza uyumlu olan modelini.
1050 de gözüm var ama arkadaşlar diyor daha üst al paran boşa gider 1050 de diyorlar ne yapıcağımı şaşırdım 1050 üstü alırsam işlemci değiştirmek zorunda kalıcamGtx 1050 1050ti temiz bulursan alabilirsin ben şuan kullanıyorum gayet memnun lol cs pubg gta5 vs gibi oyunlarda 60fps üstü oynayabliyorum tabi işlemcide önemli bi faktör
işlemcim : r3 2200g
bencede 1050 üstü al yani ben fiyat olarak daha uygun söyledim 1050 ti bence gayet fiyat performans1050 de gözüm var ama arkadaşlar diyor daha üst al paran boşa gider 1050 de diyorlar ne yapıcağımı şaşırdım 1050 üstü alırsam işlemci değiştirmek zorunda kalıcam
Aga bütcemden yüksek + işlemcim ile darboğaz olurRTX 2060 Super. You can try this
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?