CS GO mu CS 2 mi? Eksileri ve artıları neler?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlarınızın cevaplarını bekliyorum. Tartisalim. Benim düşüncem şudur:

Mermi Fiziği:

CS:GO'da mermiler daha iyi bir şekilde partiye katılıyor ve daha güzel yapılıyordu. CS2'de mermi fiziği daha rastgele ve kontrol edilmesi daha zor. Bu da oyundan keyif almayı zorlaştırabilir.

Oyun Akışı:

CS:GO'nun CS2'den daha akıcı bir oyun olduğu konusunda hemfikirim. CS2'de değişiklik sorunları var ve bu süre gecikmelere ve takılmalara neden olabiliyor.

Hile Koruması:

CS2'nin hile korumasının çok abartıldığını düşünüyorum. Hileciler hala oyun var ve hile korumasının onların durdurulmasında çok etkili olmasını sağladı.

Bunlara ek olarak:

CS:GO'nun grafikleri CS2'den daha iyi.

Net düşünce:

CS:GO şu anda CS2'den daha iyi bir oyun. CS2'nin bazı potansiyelleri var, ancak muhafaza ve hile koruması gibi hala çok yol kat edilmesi gerekiyor.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
csgo'nun silah sesleri ve Oyuncu bob ayarlarını vs. daha iyi buluyorum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
cs go bence çünkü çok eskiye dayanılmış en iyi oyun

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer eskiye dayanan, oturmuş bir oyun deneyimi arıyorsan CS hala güçlü bir seçenek. Ancak, daha modern bir oyun arıyorsanız ve gelecekteki güncellemelerle birlikte gelişen bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, CS2 daha iyi bir tercih olabilir. Sonuç olarak, tercih tamamen oyuncunun hangi deneyimi önceliklendirdiğine bağlıdır. Ama cs2'deki optimizasyon sorunu mu dersin, valvenin yine hileler konusunda bir şey yapmadığına mı yanarsın bilemem, fakat ben cs'yi seçerim

Onaylı Üye
her ikiside çok güzel hocam cs2 grafiklerin iyileştirilmiş hali sadece

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çoğu kişi cs diyor ama bence cs 2 daha iyi dostum grafikler hissiyat vs.