Daha ilk günden cracklendi diye biliyorum, çok da kaliteli yapmamışlar ya. Fikir ayrılığı olabilir tabii fanboylariylaemeğine sağlık ama primordial cs2 de gerçekten bu kadar kötü mü yacsgoda hvh atarken ölümsüz oluyoduk
Ragebotu idare eder piyasada düzgün ragebot olmadığı için. HvH için kullanılabilir yani, ancak neverlose şuan her hileyi HvH' de çiğ çiğ yediği için rekabet pek yok gibi. Legit oynamak için kullanacağım bir hile değil aw, polak ayrıldıktan sonra bozdu. Ban yemesini istemediğim bir hesaba inject etmiyorum.aimware nasıl sence
Hiçbir hile ban yememe garantisi veremez, bir hooklama yöntemini listeye ekliyorlar herkes çatır çatır dökülüyor. Ancak güvenli tarafta kalmak için tabii ki ücretli seçeneklere yönelmek gerek. 2022den beri ban yemedim ben. Ki bir dönem gamesense bile detected olmuştu (Infinite duck özelliği, hilenin tamamı değil biliyorum. Skeet kullanan türk olacağını sanmıyorum buralarda ama biri beni linçlemeye kalkarsa diye yazıyorum.)parali hileler özellikle bazılarnda oyunun algılaması cok cok zor imknszn ama beleş hilelerde virüs ban yeme riski cok fazla
kanka cidden bir bilgin yok. konusmaezglobal öneririm reis
Tecrübesizliğinize veriyorum, iyi akşamlar.ezglobal öneririm reis
İstatistikler öyle diyor. Yakın zamanda cidden hayatta olmayan CS:S ve potansiyel olarak garry's mod için de bir kaç release yapmayı düşünüyorum eğer forumda oyun varsa, bakalım.bu oyun hala hayatta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?