aga yinede script kulanıp trollemek eğlenceli benceArkaslar bu diyecegimi hakaret olarak algilamayin ama Lol gibi bi oyun script gerektirmiyor yani 2 tusa basip da skil atamayacak kadar da yeteneksiz degilsiniz
Tamam eglenceli olabilir ama bunu dereceli maclarda yapiyorlar. Halbu ki yapacaklari tek sey q w e r basmak bu kadar onu bile beceremeyen 10-14 yas arasi cocuklar kullaniyor bunu. Ve emin ol ayni takimda olmak istemezsin bunlarla.aga yinede script kulanıp trollemek eğlenceli bence
doğru diyon kanks bir de ana bacı din kitap sövmeleri yokmu lolu bırakcam yemin ediyorumTamam eglenceli olabilir ama bunu dereceli maclarda yapiyorlar. Halbu ki yapacaklari tek sey q w e r basmak bu kadar onu bile beceremeyen 10-14 yas arasi cocuklar kullaniyor bunu. Ve emin ol ayni takimda olmak istemezsin bunlarla.
doğru diyon kanks bir de ana bacı din kitap sövmeleri yokmu lolu bırakcam yemin ediyorum
knk bir de ban yemiyor çoğu can sıkıcı tarafı o sürekli unutmadan raporluyorum geri bildirim gelmiyor hiçSorma yahu daha okuma yazmayi ögreneli kac sene olmus bir de Allah Kitap sövüyolar
Onlari sadece raporlaman yetmiyor supportdan direkt ticket at durumu belirt varsa SS de gönder bu sekilde rioterlar elleriyle hesaplari incelemeye ittiriyoknk bir de ban yemiyor çoğu can sıkıcı tarafı o sürekli unutmadan raporluyorum geri bildirim gelmiyor hiç
teşekkürler kankam kendine iyi bak denicem bidahki velet içinOnlari sadece raporlaman yetmiyor supportdan direkt ticket at durumu belirt varsa SS de gönder bu sekilde rioterlar elleriyle hesaplari incelemeye ittiriyo
atması kolay tutturması zor o skilleriArkaslar bu diyecegimi hakaret olarak algilamayin ama Lol gibi bi oyun script gerektirmiyor yani 2 tusa basip da skil atamayacak kadar da yeteneksiz degilsiniz
boş drama yapmışsın baya, script ile sadece amacın skill atmak değil hiç kullanmadın galiba ya da kullanmışsın ama iki üç skill atmışsın bu kadar. Script ile exploit dahi çoğu şeyide rahatlıkla yaparsın zaten.Arkaslar bu diyecegimi hakaret olarak algilamayin ama Lol gibi bi oyun script gerektirmiyor yani 2 tusa basip da skil atamayacak kadar da yeteneksiz degilsiniz