Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet güncelleme yeni geldi yaptım fakat donmaya ve kitlenmeye başladı kardeşimin bilgisayarındada aynı şekilde sorun var çözümler neler acaba yardım edin ?
Harbidende aynı sıkıntıyı yaşıyorum pc ye wın 10 güncellemesınden sonra donmalar bı haller oldu..Disk kısmı %100 dolu gözüküyor ama herhangibirşey yok bide bilgisayarı 10 dk kullanmıyım wındows 10 dk boyunca kendıne gelmıo!! PLS HELP
Windows 1603 Ten Sonra Gerçekten Hdd İle Çalışan Pc leri Çalışmaz Hale Getirdi... Sana Tavsıyem Kardeşim Rahat Bir İşletim sistemi istiyorsan Wındows 10 Kokteyl Yaz Bastakı Sıteye Gir İso indirip Usb İle Uefı kur bana teşeklür edeceksin.
win 10 güncellemeyi kapatmaya çalış , eğer pc ninin başına daha kötüsü gelmeyeceğini düşünüyorsan pc ye güncelleme gelince yapsın donma vb. sorunlar gidince sonsuza kadar kapat güncellemeyi benim pc de bildirim tuşuna basıp çıkıyorum
hatası alıyorum başlatta arama simgesi çalışmıyor amaaan kapat donma sorunu gidince bu hızlı artık güncellemeler iyi gelicek diye bekleme