Güncelleştirmeleri denetle dediğimde bu hatayı alıyorum, aynı zamanda internet bağlantısı simgesi (sağ alt) gözükmüyor ve Microsoft Store'a bağlanmıyor ağ hatası diyor fakat internette sıkıntı yok.
Ayarlar simgesine tıkladığımda işaretçi yüklenme simgesine dönüşüyor ve ayarlar kapanıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
bendede oluyordu bir ara.windows update patlamış.windows update onarman lazım.simdi şöyle yap olur diyemem 5-6 tane yöntem var hangisi sende işe yarar bilemem.Windows 10 windows update bir hatayla karşılaştı sorunu diye aratırsan yardımcı videolarda bu yöntemleri izleyerek uygulayabilirsin.
bendede oluyordu bir ara.windows update patlamış.windows update onarman lazım.simdi şöyle yap olur diyemem 5-6 tane yöntem var hangisi sende işe yarar bilemem.Windows 10 windows update bir hatayla karşılaştı sorunu diye aratırsan yardımcı videolarda bu yöntemleri izleyerek uygulayabilirsin.
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme kısmından Windows Update ile ilgili sorunları düzelte tıklayın. Gelişmişe tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" butonuna basın. Ardından ileriye basıp onarın.