Onaylı Üye
Çok fazla boş zamanım var ve yapıcak hiçbir şey yok bir şeyler önerir misiniz ? (Pırıl Pırıl kafayla olsun ama
)
yeni bir diziye falan başla ya da bahçede falan bir şeyler yapmaya çalış ne bilm ben öyle yapıyorum .dÇok fazla boş zamanım var ve yapıcak hiçbir şey yok bir şeyler önerir misiniz ? (Pırıl Pırıl kafayla olsun ama)
çok az kişinin olduğu ve sakin bir parka git çekirdek kola al bim de 4,45 e cips var içi bayağı dolu 2 kişi zor yer ondan al tabi gitmeden olmak istediğin ruh haline uygun 15 - 20 kadar müzik indir otur parka ver sırtını ağca otur ye iç ozaman sıkınlığın gider ama kola içerken bardak kullanma 0,5 L lik pet şişe al onun içine koy kolayı daha iyi oluyor hem sürekli kola doldurmasın.Çok fazla boş zamanım var ve yapıcak hiçbir şey yok bir şeyler önerir misiniz ? (Pırıl Pırıl kafayla olsun ama)
sonra corona .dçok az kişinin olduğu ve sakin bir parka git çekirdek kola al bim de 4,45 e cips var içi bayağı dolu 2 kişi zor yer ondan al tabi gitmeden olmak istediğin ruh haline uygun 15 - 20 kadar müzik indir otur parka ver sırtını ağca otur ye iç ozaman sıkınlığın gider ama kola içerken bardak kullanma 0,5 L lik pet şişe al onun içine koy kolayı daha iyi oluyor hem sürekli kola doldurmasın.
eyw denerimGot izlemediysen bu sıkıcı günlerde çok eğlenceli geliyor izlediysende diper arkadaşlarımında dediği gibi kendini geliştirmeye çalışabilirsin proframlama dil vs
inş aga sıcaklık bunalttıgeçer kardeşim rahat ol
ben yaniom burda adana burası düşün sen artık....inş aga sıcaklık bunalttı
güneşe ateş ediyormusunuzben yaniom burda adana burası düşün sen artık....
roket atıyoruz kankagüneşe ateş ediyormusunuz