Günlük Mesaj Yazma Limiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar, öncelikle ben forumunuzda uzun süredir varım fakat ilk defa bugün girip bildiğim konular hakkında yorumlar yaptım.
Fakat günlük mesaj yazma limiti ile karşılaştım ve bu bana saçma geldi sonuçta bildiğin bir konu hakkında insanlara bilgi vermek
istiyorsun ve sistem buna izin vermiyor. Eğer ki bu konuda benim gibi düşünen farklı insanlarda varsa bu konunun altında bana
destek vermelerini istiyorum ve bu konuda yeterli destekten sonra forum yöneticilerinin bu konuyu gözden geçirmelerini.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Limit Sistemi Güzel Ama Geliştirilmesi Lazım Mesela Mesaj Hakkımdan 2 Tane Kalıyor 7 8 Saat Sonra Gel Diyor Geliyorum Sonra Atıyorum O 2 Mesajı Gidip 9 10 Saat Veriyor Tekrardan Siteye Eskiden Gün İçinde Girerdim Ama Artık Saat Konusu Yüzünden Sadece 1 2 Kere Girmeye Başladım Geliştirilse Aslında Güzel Sistem

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yöneticiler açıklamasını yaptı daha üstelemeyin kimseye vermek zorunda değiller

Üye
5 HİZMET YILI
onaylı hesap kasanlar içim kötü sadece

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Böyle olması daha güzel oldu çünkü durmadan aynı mesajı tekrar tekrar atanlar için bir engel oldu :gelisirabii:

Üye
5 HİZMET YILI
valla keşke ole bişi olmasaydı ya ama var yapmak zorundayız

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
süre yüzünden bildiğin konulara cevap veremiyorsun 2 3 kez bu sorunu yaşadım ve başka bir sistem gelmesi gerektiği fikrindeyim

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence kalkmalı en azından bir rank dan sonra kalkmalı özellikle çünkü yoruyor 2 saate 10 mesaj

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yorum kısıtlandırılması yapılırken üyelere sorulmadı ve size sorularak kaldırılacak bir şey değil. Ayrıca bunun asıl amacı forumda boş ve spam yorum yapanların önüne geçmek. Forum düzenini bu sayede elimizde tutacağımıza inanıyoruz. Görüşünü bildirmekten çok şikayet gibi duruyor. Bu sistemi anlamanız için biraz zaman gerekli. Yıllardır sınırlandırma olmadan foruma erişim sağladınız. Bu süre zarfında sadece üye olup hile kullanmak biraz beleşciliktir. Burada eski üyeler olmasına rağmen yorum sayısı 10'u geçmeyen kişiler var. Hile sunmak ile hileyi hak etmek arasındaki farkta budur. Kimileri hileye erişerek oynamak ve geç FİX olmasını ister. Kimisi de hiçbir faydası olmadan direk hileye erişmek istiyor. Bu süre boyunca artık kurallar değişti. Faydası olanların zaten bir şikayeti yok.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...