Atölye haritaların da config generator var net_graph ve misc ayarları var çok güzel bir map bakmanı tavsiye ederim.Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.
Eren hocam 1. seviye rozetini aldım ve kimlik doğrulaması yaptım steam guarddan yeşil bişey oldu guard şimdi hile gelme oranı birazdaha azaldı değilmi yani sadece tel eklemiş olanlar ve 1 level rozete sahip oyuncular gelicek çoğunlukla?Önemli değil ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Esc oyun ayarlarından geliştirici konsolu kapat aç yapar mısınız?
Daha sonra net_graph 1 yazarak FPS göstermeyi yapabilirsiniz. Sanırım komutu buydu.
Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.
Evet.Eren hocam 1. seviye rozetini aldım ve kimlik doğrulaması yaptım steam guarddan yeşil bişey oldu guard şimdi hile gelme oranı birazdaha azaldı değilmi yani sadece tel eklemiş olanlar ve 1 level rozete sahip oyuncular gelicek çoğunlukla?