Güven faktörümün ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sizinle bir gruba katıldıklarında bir bildirim aldıklarına inanıyorum; düşük bir güven faktörüne sahip olduğunuzu (yalnızca asal iseler). Görünüşe göre insanlar sizi çok sık rapor ediyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar, iyi forumlar. Kesin olmamakla birlikte (bildiğim kadarıyla) güven faktörünün düşük veya yüksek olması oyunculara direk olarak gösterilmiyor. Benden önceki arkadaşın yazdığı gibi ya oyuna girerken xxx adlı kişinin güven faktörü düşük vb. yazılar çıkıyor. Ayrıca güven faktörünü yükseltmek için zamanında açmış olduğum bir konum var. Eğer forum içinde ufak çaplı bir araştırma yaparsan bulabilirsin.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.
Atölye haritaların da config generator var net_graph ve misc ayarları var çok güzel bir map bakmanı tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Önemli değil ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Esc oyun ayarlarından geliştirici konsolu kapat aç yapar mısınız?
Daha sonra net_graph 1 yazarak FPS göstermeyi yapabilirsiniz. Sanırım komutu buydu.
Eren hocam 1. seviye rozetini aldım ve kimlik doğrulaması yaptım steam guarddan yeşil bişey oldu guard şimdi hile gelme oranı birazdaha azaldı değilmi yani sadece tel eklemiş olanlar ve 1 level rozete sahip oyuncular gelicek çoğunlukla?

Üye
6 HİZMET YILI
kutüphanenizde tek csgo olmasın .vs demiş 1-2 tane F2P oyun ekleyin demiş ben bu oyunları kutüphaneme eklesem fakat indirmesem etki ediyormu yinede?

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum orda sana bildiriyor düşükse kırmızı yüksekse yeşil sen göremiyorsun oyun ayarlarını kontrol et + her maç samimice övgü istersen her gün biraz övgü ile güven faktörünü epey yükseltirsin. + Maç bulmama sorunu çoğu oyuncuda var ticket attım serverlerdan kaynaklı dediler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.

Biz ortalama 47-48 dakika bekledik dedim arkadaşlara çıkmayın 50 dk olsun ss atıyım desteğe diyede dinlemeyip çıktılar onun dışında 30 dk beklediğimizde oldu 12-13 dk beklediğimizde oldu mesela bugün 5. dakikada maç buldu direk sunucularla alakalı genel bir problem bulunuyor şuanda + güven faktörüde eşleştirme konusuna çok etki ediyor zaman olarak evet büyük bir farkı var

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eren hocam 1. seviye rozetini aldım ve kimlik doğrulaması yaptım steam guarddan yeşil bişey oldu guard şimdi hile gelme oranı birazdaha azaldı değilmi yani sadece tel eklemiş olanlar ve 1 level rozete sahip oyuncular gelicek çoğunlukla?
Evet.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lobindeki oyuncuya uyarı gider ama kendi başına anlamak için oyuncu arayan insanlara bak ne kadar prime ve yüksek rank varsa o kdar yüksektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...