Güvenli modda başlattıktan sonra administrator diye bir hesap geldi (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben bu sağdaki hesabı nasıl kaldırabilirim güvenli moddayken geldi güvenli modu kapattım hala duruyor nasıl silerim?

bunu nasıl silebilirim.PNG

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka onu silmene gerek yok oda zaten sensin tam yetki kullanıcı yani bilgisayar şüphelenecek bir durum yok

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka onu silmene gerek yok oda zaten sensin tam yetki kullanıcı yani bilgisayar şüphelenecek bir durum yok
knk şüphelenmiyomda başlangıçta önceden direk şifreyi girip giriyordum ama bu sefer sol altta administrator yazısıda çıkıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Masaüstü -> Bilgisayar -> Yönet -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar -> Administrator -> Özellikler -> Genel -> Hesap devre dışı alanını seçin.
1614553267752.png

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Demek ki Windows 10 Home gibi düşük bir sürüm kullanıyorsun. O zaman administratorü kaldıramazsın diye düşünüyorum.
bilgisayarı eskiden çalıştırdımda direk kendi hesabıma girip şifreyi yazıp giriyordum bilgisayara ama güvenli modu açtığımda bu gözükmeye başladı ve bilgisayarı açarken direk şifre girme yerine sol altta 2 tane hesap gözüküyordu (biri kendi hesabım diyeride bu) sonra eseti silip güvenlik modunu kapattım ama hala bu duruyordu
hocam eskiden bu şekildeydi:

1614554163822.png

sonra güvenli moddan sonra bunun gibi oldu:

1614554243144.png

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
bilgisayarı eskiden çalıştırdımda direk kendi hesabıma girip şifreyi yazıp giriyordum bilgisayara ama güvenli modu açtığımda bu gözükmeye başladı ve bilgisayarı açarken direk şifre girme yerine sol altta 2 tane hesap gözüküyordu (biri kendi hesabım diyeride bu) sonra eseti silip güvenlik modunu kapattım ama hala bu duruyordu
hocam eskiden bu şekildeydi:
Ekli dosyayı görüntüle 61056
sonra güvenli moddan sonra bunun gibi oldu:
Ekli dosyayı görüntüle 61057

Benim bildiğim kadarıyla administrator hesabını normal denetim masasından vb kapatamıyorsun. Tek yolu Yerel kullanıcılar ve gruplardan kapatmak. Ama windows sürümünüz düşük olduğundan dolayı oraya erişemiyorsunuz. Formatsız tek çözüm sisteminizi pro sürüme yükseltmek olucaktır. Daha sonra dediğim adımları yaparsanız probleminiz çözülecektir. Ek olarak yukarıda @yankilrr arkadaşımızın dediği gibi bu bir virüs değildir. Windowsun kendisi ile gelir administrator hesabı. Korkmanızı ya da endişelenmenizi gerektiricek bir durum yok ortada. Dediğim işlemleri yaparsanız probleminiz çözülecektir. İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla administrator hesabını normal denetim masasından vb kapatamıyorsun. Tek yolu Yerel kullanıcılar ve gruplardan kapatmak. Ama windows sürümünüz düşük olduğundan dolayı oraya erişemiyorsunuz. Formatsız tek çözüm sisteminizi pro sürüme yükseltmek olucaktır. Daha sonra dediğim adımları yaparsanız probleminiz çözülecektir. Ek olarak yukarıda @yankilrr arkadaşımızın dediği gibi bu bir virüs değildir. Windowsun kendisi ile gelir administrator hesabı. Korkmanızı ya da endişelenmenizi gerektiricek bir durum yok ortada. Dediğim işlemleri yaparsanız probleminiz çözülecektir. İyi forumlar.
valla yaptım hocam sonunda yönetici olarak başlattığım cmdden bu komutu girince çözüldü (net user Administrator /active:no)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...