Güvenlik Duvarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar Bir siteden adını vermiyim deneme amaçlı windows etkinleştirmek için bir program indirdim ve kurdum yaptım ne dediyse yeniden başlattım bilgisayarı o gün bugündür güvenlik duvarım pc açıldığında gözüküp kapanıyo çözümü nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eklemek isterim birde her siteye bakıp deneme yaptım düzelmek için bir türlü olmadı sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim (Pc Sıfırlama gibi önerilere açığım ama sıfırlamadan düzeltilmesinden yanayım)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Advanced Systemcare adlı programı öneririm. Bu programı crackleyip kurman gerek ya da internette bulabilirsen Serial Key mevcut. O şekilde pro seviyesine çıkarman gerek. Programı açıp Alet Çantası kısmına gelmen gerek. Güvenlik ve Onarım bölümünde Windows Düzeltici isimli programı çalıştırman gerek. Çalıştırdıktan sonra Gelişmiş Düzeltici mevcut. Oraya tıklayıp sol altta bulunan güvenlik yazısına tıkla. Biraz aşağıya indiğinde Windows Defender'ı onar mevcut. Karşısında bulunan Düzelt kısmına bir kere tıklamanız, Windows Defender'ı düzeltecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Advanced Systemcare adlı programı öneririm. Bu programı crackleyip kurman gerek ya da internette bulabilirsen Serial Key mevcut. O şekilde pro seviyesine çıkarman gerek. Programı açıp Alet Çantası kısmına gelmen gerek. Güvenlik ve Onarım bölümünde Windows Düzeltici isimli programı çalıştırman gerek. Çalıştırdıktan sonra Gelişmiş Düzeltici mevcut. Oraya tıklayıp sol altta bulunan güvenlik yazısına tıkla. Biraz aşağıya indiğinde Windows Defender'ı onar mevcut. Karşısında bulunan Düzelt kısmına bir kere tıklamanız, Windows Defender'ı düzeltecektir.
Teşekkür ederim deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...