Güvenlik olunur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güvenlik olmayı düşünüyorum. Mantıklı mı? Bir de maaşları ne kadar? Zor bir iş mi? Kolay mı? Bunları öğrenmek istiyorum. Güvenlik olan abilerimiz, ablalarımız varsa cevaplarsa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim abim güvenlik görevlisi aylık 18 bin TL maaş alıyor ve rahat

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Son seçeneğin buysa mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Benim abim güvenlik amir olarak çalıştığın yere göre değişir zorluğu silah lı ve silah sıza görede değişiyo parası şansına göre bahşişte vere bilirler

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Güvenlik olunur neden olunmasın gayet güzel bir meslektir.Tavsiye ederim özellikle akşam vardiyaları baya iyi güzel yani

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hiç önermem son seçeneğin güvenlikse anca onun dışında cidden çok sıkıntı iş nerede çalıştığında önemli tabi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güvenlik olmak çok kolay sadece bekliyorsun :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Silahli sertifika alırsan hem güzel maaş alirsin hem de işin rahat olur

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben önermem çünkü çok fazla boş vaktin oluyor yani oturduğun yerde vakit geçirmek daha zordur bilirsin ki. Biraz daha uğraş gerektiren bir meslek edinirsen senin için de günler hem sıkıcı geçmez hem de çok yorulmayacağın bir iş olacağı için yorgunluğunu hissetmezsin bile. Bana kalırsa güvenlik olmak çok sıkıcı yani önermem dostum

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
nerde olduğuna bağlı,

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
nerde guvenlık oldugunna gore degısır mesela kucuk sıtede guvenlık olanlar butun gun kapı acıp kapatıyorlar sadece

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka eğer çok çalışmayı sevmiyorsan ideal bir meslek . Gece nöbetlerinde film dizi izleyerek falan geçiriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
site girişi kapı guvenlik arkadasım var cok rahat diyor oturuyorum sadece

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben önermem çok sıkıcı geçiyor

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam normal sigortali bir işte 8 saat sınırıyla çalışıcaksan olur ancak bazı sitelerde böyle 14-15 saati bulan çalışma saatlerinde oluyor asla.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka şu şekilde olunur güvenlik belgeni alırsın çalışmaya başlarsın arkadaşım günde 12 saat çalışıyor haftada 6 gün 14500 gibi maaşı var haftada bir gün tatil (pazar günleri değil), 2 haftada bir sabah vardiyası ve gece vardiyası olarak değişiyorlar. Gelen tırların plakasını alıyor kmsini alıyor başka bir iş yapmıyor.Sana tavsiyem şu aşırı boş vakitleri var o sırada kpss ye çalışırsan devlet dairesinde güvenlik olursan çok daha güzel şartları var.Özellikle bankalar ve hatta devlet bankaları görmüşsündür akşama kadar oturuyorlar ve sadece gelen yaşlı insanlara sıra almaları konusunda yardımcı oluyor. Bende düşünüyorum kpssye hazırlanıyorum meslek mezunuyum garanti olsun bölümümden yerleşemezsem güvenlik olarak yerleşmeyi düşünüyorum. Ayrıyetten güvenlik alımı tek kpssden olmuyor devlet açısından.Kura sistemi ile aldıklarıda oluyor fakat o iş biraz dayı gerektiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...