Güvenlir HDD önerisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Selamü aleyküm gençler bayram da biriktirdiğim para ile HDD almak istiyorum sizce en iyi taşınabilir HDD markası hangisidir yorumlarınızı bekliyorum

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
seagate,wd,samsung
seagatenin 700gb hdd si var 4 yıldır kasamda maşallah hiçbir sorun çıkarmadı

Üye
7 HİZMET YILI
harici hdd yerine hdd kasası alsana. içine her türlü hdd koyarsın.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
harici olarak samsung cihazlar gayet iyi bende kullanıyorum 1 tblık model ürün linki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
Hdd alma SSD al daha iyi Paran Warsa önerecegim en iyilerden biri samsung yada sandisk okuma yazma hızları mukemmel pc yi kasmaz yormaz piraz daha paran warsa M2 slot tarzı al ömürlük

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hdd alma SSD al daha iyi Paran Warsa önerecegim en iyilerden biri samsung yada sandisk okuma yazma hızları mukemmel pc yi kasmaz yormaz piraz daha paran warsa M2 slot tarzı al ömürlük
Sdd yi harici olarak bağlıyabiliyor muyuz PC ye

Üye
7 HİZMET YILI
ewet istedigin sekıl de kullana bılırsın

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
samsung hdd ler kasanın içinde olunca psu yanma sorunu oluyor harici alıcaksan bilemem

Üye
7 HİZMET YILI
bilende konuşuyor bilmeyende. ssd alacaksan kasaya takman lazım. yalnız aynı paraya kapasite olarak 4'te 1 veya 5'te bir ssd alabilirsin. ( parasal anlamda 1 tb hdd = 200 gb ssd)

tek disk kullanıyorsan;

eğer pcde her zaman erişmek istemediğin içerik (video, fotoğraf, müzik vs) varsa ssd al, pcdeki hddyi sök, harici usb 3.0 hdd kasasına tak. elinde usb 3.0 lık harici harddiskkin olur. ssd alıp harici kullanacaksan bilgisayarı filan komple çöpe at, çünkü ssdnin ne olduğu bilmiyorsuni o bilgisayarı kullanmamalısın anlamına gelir. ssdler hızlı işlem gücü vardır, ancak uygun fiyatlıların kapasiteleri düşüktür. o yüzden depolama birimi olarak kullanamazsın.

yok ben pcde her zaman 5 oyun yüklü olsun istiyorsan ssd sana göre değildir. hdd takılı olsun pcde. ama performans bekleme.

önerim çoklu disk kullanman. işeltim sistemin ssd'de olsun, D , E onları da hdd içinde yaparsın. ancak yine söylüyorum ssdye yüklediğin oyun ile hdd ye yüklediğin oyon arasında illaki fark olacaktır. en azndan hdd sesisni duymazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...